ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΠανελλήνιες: Συγχαρητήρια του δημάρχου Μεσολογγίου στους επιτυχόντες

Πανελλήνιες: Συγχαρητήρια του δημάρχου Μεσολογγίου στους επιτυχόντες

Πανελλήνιες: Συγχαρητήρια του δημάρχου Μεσολογγίου στους επιτυχόντες

Τα συγχαρητήρια του σε όσους κατάφεραν να πετύχουν το στόχο για εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο εκφράζει ο δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος ενώ απευθύνεται τόσο στουςγονείς όσο και σε εκείνους τους υποψηφίους που δεν πέτυχαν.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου για την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να τους ευχηθώ καλές σπουδές. Είναι γεγονός ότι ζήσατε μια δύσκολη σχολική χρονιά, προετοιμαστήκατε σε ιδιαίτερες συνθήκες, λόγω της πανδημίας, όμως η επίμονη και επίπονη προσπάθεια, για την επίτευξη των στόχων σας, σήμερα δικαιώνεται.

Θερμά συγχαρητήρια ακόμα, στους γονείς που στήριξαν με κάθε τρόπο τα παιδιά τους, καθώς και στους καθηγητές, που τους καθοδήγησαν για να φτάσουν σε αυτήν την επιτυχία.

Οι μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, δεν πρέπει να απογοητευθούν. Θα τους δοθούν πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες που μπορούν να αξιοποιήσουν για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους, αρκεί να συνεχίσουν με την ίδια θέληση και μεθοδικότητα να τις διεκδικούν”.

Χ. Μπούρας: Δεν σώζεται η κατάσταση στα πανεπιστήμια με PCR και rapid tests

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr