ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠαιδειαΠανελλήνιες 2022: Αρχίζουν σήμερα με τα Αγγλικά οι εξετάσεις στα Ειδικά και Μουσικά Μαθήματα

Πανελλήνιες 2022: Αρχίζουν σήμερα με τα Αγγλικά οι εξετάσεις στα Ειδικά και Μουσικά Μαθήματα

Πανελλήνιες 2022: Αρχίζουν σήμερα με τα Αγγλικά οι εξετάσεις στα Ειδικά και Μουσικά Μαθήματα

Ξεκινά σήμερα η εξέταση των Ειδικών και Μουσικών Μαθημάτων με Αγγλικά στις 10 π.μ..

Ολοκληρώθηκαν χτες τα εξεταζόμενα μαθήματα των Πανελληνίων 2022 και για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ.

Με SMS οι βαθμοί
Τη δυνατότητα να μάθουν τους βαθμούς τους μέσω γραπτού μηνύματος SMS έχουν και φέτος οι υποψήφιοι των Πανελληνίων Εξετάσεων, καθώς θα μπορούν να λάβουν γνώση της βαθμολογίας τους αλλά και της σχολής/τμήματος εισαγωγής τους με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.

Δείτε ΕΔΩ την πλατφόρμα για την αποστολή των βαθμών μέσω SMS.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης, σε ειδική εφαρμογή η οποία είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή 17 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου, αξιοποιώντας τα στοιχεία συμμετοχής τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022.

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε και λειτουργεί από πέρυσι από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), Φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.

Με τη δυνατότητα αυτή, προωθούνται περαιτέρω οι στόχοι του ψηφιακού μετασχηματισμού, μέσω του επανασχεδιασμού εκπαιδευτικών υπηρεσιών που έχουν στο επίκεντρο την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη.

thetoc.gr

Επιδότηση καυσίμων: «Κλείδωσε» το Fuel Pass για τους επόμενους μήνες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ