ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠαιδειαΠανελλήνιες 2022: Απαντήσεις σε Μαθηματικά, Αρχαία Ελληνικά και Βιολογία (ΓΕΛ) – Υποψήφιοι του Αγρινίου μιλούν στο sinidisi.gr

Πανελλήνιες 2022: Απαντήσεις σε Μαθηματικά, Αρχαία Ελληνικά και Βιολογία (ΓΕΛ) – Υποψήφιοι του Αγρινίου μιλούν στο sinidisi.gr

Πανελλήνιες 2022: Απαντήσεις σε Μαθηματικά, Αρχαία Ελληνικά και Βιολογία (ΓΕΛ) – Υποψήφιοι του Αγρινίου μιλούν στο sinidisi.gr

Με Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία συνεχίστηκαν σήμερα (06.06.2022) οι Πανελλήνιες 2022 για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ).

Την Τετάρτη, 8 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται σε Λατινικά, Χημεία, Πληροφορική και ολοκληρώνουν τα εξεταζόμενα μαθήματα την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, με Ιστορία, Φυσική, Οικονομία.

Με βάση εκτιμήσεις φροντιστηρίου, στα Μαθηματικά, το Α θέμα που ως γνωστόν είναι θεωρία δεν ήταν δύσκολο και οι ερωτήσεις Σ-1 ήταν αρκετά απλές. Το Β θέμα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές ήταν αρκετά πιο δύσκολο. Το Γ θέμα ήταν αρκετά εύκολο με εξαίρεση το υποερώτημα Γ4. Το Δ θέμα θα το χωρίσουμε σε δυο υποκατηγορίες τα υποερωτήματα Δ1 και Δ2 ήταν αρκετά εύκολα σε αντίθεση με τα δυο τελευταία υποερωτήματα που ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά.

Τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών ως προς το διδαγμένο κείμενο θεωρούνται πρωτότυπα και αρκετά κατανοητά, ως προς το αδίδακτο κείμενο όμως ήταν απαιτητικά για καλά προετοιμασμένους μαθητές.

Για τη Βιολογία, τα σημερινά θέματα στη Βιολογία κρίνονται βατά, χωρίς ασάφειες και καλύπτουν όλο το εύρος της ύλης. Ιδιαίτερη προσοχή θέλει το θέμα Γ και το υποερώτημα Δ3. Τα θέματα δεν αναμένεται να δυσκολέψουν τους καλά προετοιμασμένους υποψήφιους.

Τι λένε για τα θέματα στο sinidisi.gr υποψήφιοι του Αγρινίου που έγραψαν σήμερα στα τρία μαθήματα:

Η Κωνσταντίνα Ραγιά που εξετάστηκε στο μάθημα της Βιολογίας τόνισε: «Ήταν πολλά τα θέματα και ήθελαν πολύ γράψιμο. Μας έπιασαν λίγο απροετοίμαστους διότι η θεωρία ήταν από το βιβλίο της Β’ Λυκείου περισσότερο. Κατά τα άλλα. τα θέματα ήταν από μέτρια ως δύσκολα, αλλά αν είχες διαβάσει μπορούσες να γράψεις. Ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής θα έγραφε σίγουρα. Ο στόχος μου είναι Bιομετρικών Eπιστημών Αθήνας».

Η Μαρία Σταμούλη που εξετάστηκε στο μάθημα των Αρχαίων είπε: «Μου φάνηκαν εύκολα, δεν περίμενα να γράψω τόσο καλά. «Έπεσε» κείμενο του Αριστοτέλη, θεωρώ πως και το άγνωστο ήταν καλό και έγραψα αρκετά καλά και γενικότερα δεν περίμενα σήμερα να γράψω καλά. Θέλω να πιστεύω πως τα αποτελέσματα θα είναι όλα καλά. Στόχος μου είναι η Δημοσιογραφία. Εξετάζομαι στα Λατινικά την επόμενη φορά. Η μέρα ήταν για μένα μια καλή ήμερα. Αν έπεφτε Πλάτωνας δεν θα ήταν τόσο καλά τα πράγματα για μένα».

Ο Σεραφείμ Σεφεριάδης που εξετάστηκε στα Μαθηματικά προσανατολισμού ανέφερε: «Περιμέναμε πολύ δυσκολότερα θέματα, αλλά μάλλον μας λυπήθηκαν. Ήταν σχετικά εύκολα, ένας καλά προετοιμασμένος μαθητές πιστεύω πως θα έγραφε καλά. Στόχος μου είναι το Παιδαγωγικό ή Εμποροπλοιάρχων».

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Χονδρός

*Οι απαντήσεις για τα θέματα των πανελληνίων από newsit.gr

Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία (ΓΕΛ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ