ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΠανελλαδικών συνέχεια

Πανελλαδικών συνέχεια

Εύκολα ήταν τα θέματα των μαθηματικών και της βιολογίας γενικής παιδείας που εξετάστηκαν χθες οι περισσότεροι μαθητές των γενικών λυκείων. Την Δευτέρα θα γράψουν για πρώτη φορά μαθήματα κατεύθυνσης, αρχαία ελληνικά και μαθηματικά κατεύθυνσης.
Στο μάθημα των μαθηματικών και της βιολογίας γενικής παιδείας επέλεξαν να εξεταστούν χθες οι περισσότεροι μαθητές των Γενικών Λυκείων που διεκδικούν την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αν και είχαν την δυνατότητα να εξεταστούν στην Ιστορία και στα Στοιχεία Στατιστικής.
Τα θέματα της βιολογίας ήταν κατανοητά και εύκολα, ενώ το ίδιο ίσχυε και για τα μαθηματικά αν και οι μαθητές εξετάστηκαν μετά από αρκετά χρόνια σε μαθηματικό πρόβλημα. Το τέταρτο θέμα των μαθηματικών διέθετε κάποιον βαθμό δυσκολίας, αλλά ο καλά προετοιμασμένος μαθητής μπορούσε να ανταποκριθεί κατάλληλα.
Ο Μάριος Παπαγεωργίου είπε «Η Βιολογία γενικής παιδείας ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας, αλλά γενικά τα θέματα ήταν εύκολα. Ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής δεν θα αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα. Θεωρώ ότι σε σύγκριση με πέρσι τα θέματα ήταν αρκετά ευκολότερα». Ο Γιάννης Γρομητσάρης δήλωσε «Έγραψα μαθηματικά γενικής παιδείας. Τα θέματα ήταν πολύ βατά, πολύ εύκολα και πήγα πολύ καλά. Το επόμενο μάθημα για μένα είναι τα μαθηματικά κατεύθυνσης».
Μεθαύριο οι μαθητές των γενικών λυκείων εξετάζονται σε μαθήματα κατεύθυνσης και συγκεκριμένα στα μαθηματικά κατεύθυνσης και στα αρχαία ελληνικά.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr