ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠανελλαδικές 2019: Οι πρωτεύσαντες του «Παναγία Προυσιώτισσα» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πανελλαδικές 2019: Οι πρωτεύσαντες του «Παναγία Προυσιώτισσα» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πανελλαδικές 2019: Οι πρωτεύσαντες του «Παναγία Προυσιώτισσα» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Συνεχίζει την παράδοση των αριστούχων το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο  

Μετά το πρώτο μέρος των αριστούχων του Αγρινίου που δημοσιεύθηκε το περασμένο Σάββατο, η «Σ» επανέρχεται σήμερα, παρουσιάζοντας τους πρωτεύσαντες (τρεις πρωτοι) του εκπαιδευτηρίου «Παναγία Προυσιώτισσα».

Το εν λόγω σχολείο έχει παράδοση στους αριστούχους. Φέτος πρώτη αναδείχθηκε η Χαρίκλεια Μπαρδάκη με 18.994 μόρια στο πεδίο των ανθρωπιστικών σπουδών. Δεύτερη με 18.239 μόρια η Αγγελική Τσιάμη από το πεδίο των θετικών σπουδών και τρίτη η Αθανασία Παπανικολάου με 17.671 μόρια από το πεδίο των ανθρωπιστικών σπουδών.

Η Χαρίκλεια Μπαρδάκη (18.994) τόνισε: «στόχος μου είναι η Νομική Σχολή Αθηνών, γιατί είναι μια σχολή που οι δυνατότητες που προσφέρει με ενδιέφεραν από μικρή ηλικία. Ήταν μια πολύ δύσκολη και απαιτητική διαδικασία κυρίως λόγω του φόρτου εργασίας που έπρεπε να φέρουμε εις πέρας και του άγχους που μας κατέβαλε. Ωστόσο, θεωρώ πως με συστηματικό διάβασμα και μεθοδικότητα θα μπορέσει ο μαθητής να επιτύχει τους στόχους που θα θέσει».

Η Αγγελική Τσιάμη

Η Αγγελική Τσιάμη (18.239) ανέφερε: «στόχος μου είναι η Αρχιτεκτονική Αθηνών, που την «έπιασα». Το κυριότερο για να πετύχεις είναι η στόχευση και η θέληση. Αυτά είναι τα συστατικά της επιτυχίας. Χρειάζεται υπομονή γιατί σίγουρα θυσιάζεις κάποια πράγματα, αλλά στο τέλος της ημέρας βλέπεις πως αξίζει».

Η Αθανασία Παπανικολάου

Η Αθανασία Παπανικολάου (17.671) δήλωσε: «με ενδιαφέρει τόσο η Νομική, όσο και η Ψυχολογία. Για να πετύχεις στις Πανελλαδικές χρειάζεται μεθοδικότητα, πολλές ώρες ύπνο, καλή διατροφή και ψυχολογία, την οποία είχα γιατί δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να αγχωθεί υπερβολικά. Είχα αγωνία αλλά στα πλαίσια του φυσιολογικού. Εκτός αυτού είχα και στήριξη από τους γονείς μου, τους συγγενείς μου και τους φίλους μου».

Κώστας Χονδρός για την εφημερίδα “Συνείδηση” 

Πανελλαδικές 2019: Οι αριστούχοι του Αγρινίου!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr