ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναθηναϊκός: Αυτές θα είναι οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό (εικόνες)

Παναθηναϊκός: Αυτές θα είναι οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό (εικόνες)

Παναθηναϊκός: Αυτές θα είναι οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό (εικόνες)

Δείτε εικόνες από τις νέες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο Βοτανικό όπου αυτές παρουσιάστηκαν στους εκπροσώπους του Τύπου.

Το πρωί της Τρίτης (06/06) παρουσιάστηκαν οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που θα φτιαχτούν στον Βοτανικό στο πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου έγιναν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες των νέων εγκαταστάσεων και παρουσιάστηκαν μακέτες τις οποίες μπορείτε να δείτε ακριβώς από κάτω.

Η κεντρική σάλα
Η κεντρική σάλα θα έχει χωρητικότητα 3.100 θέσεων, θα διαθέτει χώρους για VIP, για συνεντεύξεις Τύπου, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για την είσοδο ατόμων με αναπηρίες.

Το προπονητήριο των ομαδικών αθλημάτων
Το προπονητήριο για τα ομαδικά αθλήματα διαθέτει κερκίδα χωρητικότητας 500 θεατών και θα μπορεί να φιλοξενήσει και αγώνες.

Το προπονητήριο των ατομικών αθλημάτων
Επιπρόσθετα υπάρχουν προπονητήρια αρκετά από τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ξεχωριστή αίθουσα για τα τμήματα ΑμεΑ του συλλόγου, αλλά και γυμναστήρια για τους αθλητές.

Το κολυμβητήριο
Στον εξωτερικό χώρο θα υπάρχει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων η οποία θα μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες της ομάδας πόλο του συλλόγου αφού διαθέτει κερκίδα 500 θεατών.

Δείτε όλη την παρουσίαση των εγκαταστάσεων

Πηγή: sport24.gr

ΟΣΦΠ – ΠAO: Υποδοχή με πέτρες στην αποστολή των «πρασίνων» στο ΣΕΦ

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ