ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΓεμάτη λακούβες – παγίδες η νότια περιμετρική οδός του Παναιτωλίου (οδός Μαραθωνοδρόμου)

Γεμάτη λακούβες – παγίδες η νότια περιμετρική οδός του Παναιτωλίου (οδός Μαραθωνοδρόμου)

Γεμάτη λακούβες – παγίδες η νότια περιμετρική οδός του Παναιτωλίου (οδός Μαραθωνοδρόμου)

Ένας δρόμος, από τον οποίο διέρχονται δεκάδες οχήματα καθημερινά, είναι η νότια περιμετρική οδός στο Παναιτώλιο ή αλλιώς οδός Μαραθωνοδρόμου.

Ένας δρόμος, τον οποίο χρησιμοποιούν οι οδηγοί που θέλουν να αποφύγουν το πέρασμα από την κεντρική οδό Χαρίλαου Τρικούπη.

Η συγκεκριμένη οδός είναι γεμάτη παγίδες, άκρως επικίνδυνες για τους οδηγούς, αλλά και ιδιαίτερα επιβλαβείς για τα οχήματα.

Λακκούβες, σε πολλά σημεία, όπου τα οχήματα, πέφτοντας σε αυτές, και τραντάζονται με σφοδρότητα. Χτυπήματα, τα οποία στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να προκαλέσουν υλικές ζημιές, ενώ στη χειρότερη, μπορεί να προκαλέσουν τροχαίο!

Φυσικά μπορεί να φανταστεί κανείς τι μπορεί να συμβεί, αν για παράδειγμα, σε μια άκρως επικίνδυνη λακκούβα που υπάρχει, πέσει κάποιο δίκυκλο…

Θα μιλάμε για ένα ακόμη θύμα της ασφάλτου και τότε όλοι θα δηλώνουμε συντετριμμένοι, αναζητώντας τις όποιες ευθύνες, που δεν πρόκειται να βρεθούν ποτέ…

Σχετική είναι η κατάσταση όμως και στην βόρεια περιμετρική του Παναιτωλίου ή αλλιώς την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό και από τις δύο οδούς….

Οδός Μαραθωνοδρόμου…..

panaitolionews.blogspot.com

Λευκάδα: Δύο νεαροί διακινούσαν κάνναβη, ο ένας ανήλικος!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ