ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικός: Με τους κατόχους διαρκείας τα εναπομείναντα παιχνίδια των play off αν γίνει δεκτή η πρόταση για κόσμο

Παναιτωλικός: Με τους κατόχους διαρκείας τα εναπομείναντα παιχνίδια των play off αν γίνει δεκτή η πρόταση για κόσμο

Παναιτωλικός: Με τους κατόχους διαρκείας τα εναπομείναντα παιχνίδια των play off αν γίνει δεκτή η πρόταση για κόσμο

Στην Super League συμφωνήθηκε ομόφωνα προχθές να εισηγηθούν οι ομάδες στην Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς να διεξαχθούν τα εναπομείναντα παιχνίδια των play off και play out με κόσμο. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι αυτοί που θα έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν από κοντά τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του Παναιτωλικού.
Σ​ύμφωνα με το ρεπορτάζ του karvasaras.gr, η πρόθεση της ΠΑΕ Παναιτωλικός είναι να δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και να είναι αυτοί που θα καλύψουν το 20% της χωρητικότητας του γηπέδου (για το οποίο γίνεται λόγος στην πρόταση), αν οι αρμόδιοι φορείς αποδεχθούν την εισήγηση των συλλόγων της Super League.

Άλλωστε τα εισιτήρια διαρκείας του Παναιτωλικού οριακά καλύπτονται από αυτό το 20% της χωρητικότητας για το οποίο γίνεται λόγος στην πρόταση των συλλόγων και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται να είναι η λογική επιλογή για την ΠΑΕ Παναιτωλικός.

karvasaras.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr