ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικός: Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ βοηθά την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου

Παναιτωλικός: Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ βοηθά την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου

Παναιτωλικός: Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ βοηθά την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου

Στη χαρά της ΑΕΚ συμμετέχει ο Παναιτωλικός που, σε ανακοίνωση του με αφορμή τα εγκαίνια του γηπέδου της, σημειώνει ότι συμβάλλει στη γενικότερη αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το κείμενο συνοδεύεται από ένα συγκινητικό σκίτσο του Χρήστου Παπανίκου που για ακόμα μία φορά “ζωγράφισε”. Στο βάθος η Αγιά Σοφιά, οι άνθρωποι που διώχθηκαν κυνηγημένοι από τα σπίτια τους, η συμμετοχή του προσφυγικού Ελληνισμού στο πολιτιστικό και αθλητικό γίγνεσθαι, και το σήμερα: Η μέρα που η ΑΕΚ, έπειτα από 19 χρόνια και 150 ημέρες, επιστρέφει σπίτι…

Η ανακοίνωση με αφορμή τα εγκαίνια

“Η σημερινή ημέρα των εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, είναι μια ημέρα – σταθμός της ιστορία της. Επιστρέφει εκεί που πριν έναν αιώνα δημιούργησε την πρώτη του στέγη ο προσφυγικός Σύλλογος, αλλά στερήθηκε την τελευταία εικοσαετία βιώνοντας μια νέα ιδιότυπη «προσφυγιά».

Συμμετέχουμε στη χαρά της οικογένειας της ΑΕΚ για τη λειτουργία ενός σύγχρονου γηπέδου, που αποτελεί σημείο αναφοράς των φιλάθλων της και ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών τους. Ενός γηπέδου που βοηθά την γενικότερη αναβάθμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Καλορίζικο!”

Σκίτσο: Χρήστος Παπανίκος

Λες και κάποιος «σφύριζε» στο Υπουργείο την ιστορία με τις πέτρες του Πάρκου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ