ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικοςΠαναιτωλικός: Το είπαν και το έκαναν

Παναιτωλικός: Το είπαν και το έκαναν

Παναιτωλικός: Το είπαν και το έκαναν

Είναι κλασική ατάκα το «δεν θα πάρουμε για να πάρουμε», αλλά φαίνεται πως στο Αγρίνιο το έλεγαν και το πίστευαν αυτό τον Ιανουάριο. Ουδείς γνωρίζει πώς θα βγουν οι Έλντερ Μπαρμπόσα και Έντιν Τσότσαλιτς. Το βέβαιο, όμως, είναι ότι ο Παναιτωλικός έκανε τη δική του οικονομική υπέρβαση.

Για τα δεδομένα του κλαμπ τα λεφτά που δόθηκαν στον πρώτο είναι πάρα πολλά, ενώ και για τον Βόσνιο το ποσό δεν ήταν μικρό. Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με τα περισσότερα συμβόλαια που υπάρχουν. Ουσιαστικά, δηλαδή, αυτό που έλεγαν οι διοικούντες, το έκαναν. Δεν ψώνισαν απλώς για να πουν ότι πήραν παίκτες, έκαναν το κάτι παραπάνω.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως και ο περασμένος Ιανουάριος μεταγραφικά επιτυχημένος ήταν. Οι Ρόσα, Ντάουντα και Μουνιέ άλλαξαν την εικόνα του Παναιτωλικού και βοήθησαν σημαντικά ώστε να εξασφαλιστεί η σωτηρία, ενώ λύσεις έδωσε και ο Φεράντεθ. Το καλοκαίρι, όμως, δεν έμεινε κανείς τους και μάλλον το πάθημα έγινε μάθημα. Έναν χρόνο μετά τα συμβόλαια στους Μπαρμπόσσα και Τσότσαλιτς είναι για 1,5 έτος.

Αντώνης Τσιράκης
Πηγή:sportime.gr

Ο Ντίας έγινε 100άρης και έγραψε ιστορία στον Παναιτωλικό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr