ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικός: Τάσεις φυγής από Μπαΐροβιτς και Σίεστεντ

Παναιτωλικός: Τάσεις φυγής από Μπαΐροβιτς και Σίεστεντ

Παναιτωλικός: Τάσεις φυγής από Μπαΐροβιτς και Σίεστεντ

Η απογοήτευση της σεζόν έως τώρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Παναιτωλικός. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και είναι φυσιολογικό το κλίμα να είναι βαρύ. Σε τέτοιο βαθμό που κάποιοι προβληματίζονται για το αν πρέπει να συνεχίσουν.

Αλλαγές δεδομένα θα γίνουν. Κάποιοι δεν γεμίζουν το μάτι. Ντάλσιο, Μιμίτο, Ρομάν και Μπάλμπι δεν έχουν ικανοποιήσει, όπως έχουμε ενημερώσει. Φυσικά από αυτή τη φάση μέχρι το διαζύγιο, υπάρχει δρόμος. Και υπάρχουν και ματς για να αντιστραφεί η κατάσταση για κάποιους.

Ωστόσο, εκτός αυτών των παικτών, με την αποχώρηση φλερτάρουν κι άλλοι για τους δικούς τους λόγους. Ο ένας είναι ο Μπαΐροβιτς. Ο Σουηδός επιθετικός έξι μήνες πριν μείνει ελεύθερος, έχει αρχίσει να ψάχνεται. Δεν τον καλύπτει αυτό που βλέπει. Την ίδια στιγμή ο Μάκης Χάβος θα προτιμούσε να έχει έναν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Καμία από τις δύο πλευρές, συνεπώς, δεν είναι ευχαριστημένη. Θα πρέπει, όμως, να αποκτηθεί πρώτα κάποιος για να φύγει και ο Μπαΐροβιτς, αφού έχει ήδη έχει μείνει ελεύθερος ο Μοράρ.

Από εκεί και πέρα, τάσεις φυγής έχει και ο Σίεστεντ. Άλλα περίμενε, άλλα βρήκε στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός είναι τελευταίος, στις πληρωμές υπάρχει μία καθυστέρηση και όλα αυτά τον έχουν ενοχλήσει. Σε δικό του άνθρωπο διεμήνυσε να αρχίσει να κοιτάει τι υπάρχει στην αγορά. Τον τελευταίο λόγο, όμως, σε αυτή την περίπτωση έχει το κλαμπ, αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο.

sportime.gr

Φ. Κωστούλας για επεισόδια: “Τζάμπα μάγκες και όψιμοι Παναιτωλικάρες 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr