Παναιτωλικός: Τα εισιτήρια για Πανσερραϊκό (16/3, 20:00)

Γενική είσοδος 10 ευρώ με στόχο να γεμίσει η μεγάλη κερκίδα και το πέταλο

"Καμπάνα" 3.500 ευρώ στον Παναιτωλικό για το παιχνίδι με τον Βόλο

Στον αγώνα Stoiximan Super League Playouts με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό το Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 (ώρα έναρξης 20:00) καθορίζεται από την ΠΑΕ Παναιτωλικός γενική είσοδος 10 ευρώ με στόχο να γεμίσει η μεγάλη κερκίδα και το πέταλο και να συμπαρασταθούν όλοι στην προσπάθεια της ομάδας.

Η διάθεση αρχίζει online από την πλατφόρμα εισιτηρίων της Π.Α.Ε. (https://tickets.panetolikos.gr/).

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με ηλεκτρονικές συναλλαγές θα λειτουργήσουν τα γραφεία της Π.Α.Ε. στο Γήπεδο το Σάββατο από τις 11:00 έως τις 17:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κανείς δεν εισέρχεται στο Γήπεδο χωρίς ονομαστικό εισιτήριο και έλεγχο της ταυτότητάς του.

Οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε και να επισημάνουμε σε όλους τις αλλαγές που προβλέπει ο νόμος (5085/2024) που ψηφίστηκε πρόσφατα και την αυστηροποίηση των διαδικασιών ελέγχου και επιβολής ποινών.

– Τα εισιτήρια θα είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία ταυτοποίησης για την έκδοσή τους, αλλά και για την είσοδο στις κερκίδες. Κανείς δεν θα έχει πρόσβαση στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και ταυτοποίηση.

– Στα Γήπεδα λειτουργούν σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα εποπτείας και ελέγχου, που καταγράφουν κάθε πράξη.

– Είναι ιδιαίτερα αυστηρές οι ποινές (φυλάκισης, προστίμου και απαγόρευσης εισόδου στους παραβάτες) και θα οδηγούν σε κλείσιμο των γηπέδων, οι πράξεις βίας, το άναμμα πυρσών, τα υβριστικά ή ρατσιστικά συνθήματα, οι ρίψεις αντικειμένων, η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο και κάθε άλλη έκνομη ενέργεια.