Παναιτωλικός: Συμφωνία με Σιέλη

Πρόκειται για τον γνώριμό μας 24χρονο στόπερ από την Κύπρο που έπαιζε μέχρι και πέρσι στον Βόλο και έτσι μας «συστήθηκε».

sielis

Ο Παναιτωλικός απέκτησε τον Χρήστο Σιέλη, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο και θα έρθει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να ανακοινωθεί και να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τα «καναρίνια».

Μεταγραφών συνέχειας είχαμε σήμερα (20/6) στον Παναιτωλικό, που λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Νώντα Παντελάκη (σ.σ. όπως και την παραμονή του Σίλβα Τορεχόν) ολοκλήρωσε και τη δεύτερη καλοκαιρινή του προσθήκη που αφορά την προσθήκη του Χρήστου Σιέλη.

Πρόκειται για τον γνώριμό μας 24χρονο στόπερ από την Κύπρο που έπαιζε μέχρι και πέρσι στον Βόλο και έτσι μας «συστήθηκε».

Ο νεαρός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο «Νησί της Αφροδίτης», αλλά η μετακίνησή του στα «καναρίνια» είναι... κλειδωμένη και θα ανακοινωθεί (σ.σ. θα υπογράψει διετές συμβόλαιο) μόλις έρθει στο Αγρίνιο για την προετοιμασία και... μόνιμη εγκατάσταση.

Διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου, στην Ελλάδα ήρθε τον Γενάρη του 2022 και έκτοτε σε 2,5 σεζόν με την ομάδα της Μαγνησίας «μέτρησε» 62 εμφανίσεις και 2 γκολ

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στον Παναιτωλικό ο Νώντας Παντελάκης

Ο Επαμεινώνδας Παντελάκης υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό για τον επόμενο χρόνο

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παναιτωλικός: Ανανέωσε ο Τορεχόν!

Πολύ σημαντική κίνηση για την ομάδα του Αγρινίου, εκ των κορυφαίων της περσινής σεζόν