ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικός: Σημαντικός ο ρόλος του στη διαμόρφωση του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου για τον Αθλητισμό

Παναιτωλικός: Σημαντικός ο ρόλος του στη διαμόρφωση του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου για τον Αθλητισμό

Παναιτωλικός: Σημαντικός ο ρόλος του στη διαμόρφωση του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου για τον Αθλητισμό

Ο Παναιτωλικός, ο ιστορικός σύλλογος του Αγρινίου, έδωσε το παρών στην εκδήλωση: “Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό, Συμπαίκτες στο μέλλον του Αθλητισμού” που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα.

Τι αναφέρει η σχετική ενημέρωση

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα “Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό, Συμπαίκτες στο μέλλον του Αθλητισμού” διεξήχθη στις 8-10 Απριλίου 2022 στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος», στην Πάτρα υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. έδωσε το παρών στην εκδήλωση με τον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου κ. Ηλία Τσιάντη το Σάββατο 9 Απριλίου, ο οποίος συνομίλησε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη κατά την επίσκεψη του τελευταίου στο περίπτερο του Δήμου Αγρινίου, καθώς επίσης και τον αντιδήμαρχο Αγρινίου στον τομέα του Αθλητισμού κ. Χρήστο Ζαρκαβέλη.

Ο κ. Τσιάντης ανέφερε για την συμμετοχή του Παναιτωλικού στην εκδήλωση ” Ο Παναιτωλικός ως ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της χώρας, δικαιούται και πρέπει να έχει σημαντικό ρόλο στο Εθνικό Στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη του Αθλητισμού. Τα άτομα που τον πλαισιώνουν έχουν και όραμα και σχέδιο.”

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η γεμάτη νόημα ανάρτηση του γιατρού Ηλιάδη για την «πατρική στοργή»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ