ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικός: Αυτές είναι οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Παναιτωλικός: Αυτές είναι οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Παναιτωλικός: Αυτές είναι οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Οι τρεις επίσημες εμφανίσεις του Παναιτωλικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο παρουσιάστηκαν από την ομάδα που συνεχίζει τη συνεργασία της με τη GIVOVA. 

 Κίτρινη: Με σεβασμό στην ιστορία

Είναι η φανέλα που καθιερώθηκε τη δεκαετία του ’70. Με αυτή ο Παναιτωλικός κατέκτησε την πρώτη άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, με αυτή αγωνίστηκε δύο σεζόν στην Α’ Εθνική. Επιλέχθηκε να είναι φέτος η κύρια φανέλα, για να μας θυμίζει τη μεγάλη ιστορία του Συλλόγου μας, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Ριγέ: 10 χρόνια στη SL

“Η ριγέ φανέλα προτιμήθηκε πολλές φορές την τελευταία δεκαετία. Με τη συμπλήρωση 10 χρόνων στη Super League η φανέλα με τις 10 κίτρινες ρίγες θα είναι η δεύτερη επιλογή για εφέτος. Μια δεκαετία με τον Παναιτωλικό στις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ουδέτερη: Το κίτρινο το μπλε, όλοι εμείς ολέ, ολέ!

Η μίξη των βασικών χρωμάτων του Συλλόγου μας, δίνει το πράσινο. Ο συνδυασμός του κίτρινου και του μπλε, οδηγεί στην χρωματική αποτύπωση της τρίτης φανέλας, της ουδέτερης.

Ο συμβολισμός της ενότητας μέσα από τη χρωματική σύνθεση, όπως προτρέπει ο στίχος στον ύμνο του Παναιτωλικού, που συνέθεσε ο αείμνηστος μουσουργός και ποδοσφαιριστής Τάκης Παπαποστόλου: «Το κίτρινο, το μπλε, όλοι εμείς ολέ ολέ!», καταλήγει η αανακοίνωση του Παναιτωλικού.

Σπήλιος Λιβανός: Κερδισμένη από τη νέα Κ.Α.Π. η Ελλάδα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr