ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικός: Ο Χόρχε Περέιρα Ντίας και η εναλλακτική

Παναιτωλικός: Ο Χόρχε Περέιρα Ντίας και η εναλλακτική

Παναιτωλικός: Ο Χόρχε Περέιρα Ντίας και η εναλλακτική

Τον επιθετικό που θα τον βοηθήσει να παραμείνει στην κατηγορία αναζητά ο Παναιτωλικός. Στο Αγρίνιο βλέπουν το πρόβλημα που υπάρχει στο γκολ, ενώ ταρακουνήθηκαν αρκετά και από την εικόνα της ομάδας τους στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από τη στιγμή που ο Νίκολας Ματσόλα τραυματίστηκε, κλείδωσε η προσθήκη του φορ. Ο Νίκος Καρέλης ήταν μία λύση που έπεσε στο τραπέζι, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν περιπτώσεις που είναι ψηλότερα στη λίστα. Ο Παναιτωλικός ψάχνεται κυρίως στην αγαπημένη του αγορά της Αργεντινής και από εκεί δύο είναι οι λύσεις που έχουν προχωρήσει. Η μία του Χόρχε Περέιρα Ντίας.

Δεν είναι άγνωστο όνομα στο Αγρίνιο ο συγκεκριμένος, αφού έχει απασχολήσει και στο παρελθόν. Έχει περάσει μεταξύ άλλων από Λανούς και Ιντεπεντιέντε, ενώ στην Μπόλιβαρ έδειξε πως έχει το εύκολο γκολ. Δεν είναι κλασικό φορ περιοχής ο 30χρονος, αλλά οι αριθμοί του στη Βολιβία είναι αυτοί που έχουν πείσει τους διοικούντες. Ο Τραϊανός Δέλλας, όμως, το σκέφτεται ακόμα. Ενδεχομένως γιατί στο μυαλό του αρχικά είχε το να αντικατασταθεί ο Ματσόλα για παίκτη με ίδια χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκπροσωπείται από μάνατζερ που έχει καλή σχέση μαζί του ο Παναιτωλικός. Στο συγκεκριμένο γραφείο ανήκει και ο Χουάν Άλβαρες, ένας παίκτης που είναι προς αποχώρηση. Δεν αποκλείεται οι δύο περιπτώσεις να δουλεύονται παράλληλα από τη στιγμή που υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας.

Τέλος, το κασέ του είναι κοντά στις 100.000 ευρώ. Ποσό που θεωρητικά θα μπορούσε να διαθέσει ο Παναιτωλικός βάσει και του πόσα έδωσε στους Έντιν Τσότσαλιτς και Έλντερ Μπαρμπόσα. Να σημειωθεί, πάντως, πως υπάρχει άλλη μία περίπτωση Αργεντινού που «παίζει» και είναι ελαφρώς πιο ακριβή.

Πηγή:sportime.gr

Παναιτωλικός: Μαγνητική ο Ματσόλα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr