ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικός: Νέος προπονητής από το εξωτερικό; Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Παναιτωλικός: Νέος προπονητής από το εξωτερικό; Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Παναιτωλικός: Νέος προπονητής από το εξωτερικό; Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι έχει μπει πλέον η υπόθεση του νέου προπονητή της ΠΑΕ Παναιτωλικός αφού οι άνθρωποι της ομάδας ξεχώρισαν μία συγκεκριμένη περίπτωση και οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά.

Πρόκειται για προπονητή από το εξωτερικό ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του agriniara.gr παρουσιάζεται θετικός ώστε να διαδεχθεί τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο των «καναρινιών» και οι συζητήσεις των ανθρώπων του Παναιτωλικού μαζί του βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα,  ίσως ακόμη και μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 1ης Ιουνίου οι δύο πλευρές να «δώσουν τα χέρια» για την έναρξη της συνεργασίας τους, ενώ ουσιαστικά μέχρι το Σάββατο 3 Ιουνίου ο Παναιτωλικός δεν αποκλείεται να έχει νέο προπονητή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρότζεκτ του Παναιτωλικού είναι αρκετά ενδιαφέρον για τον εν λόγω προπονητή, αφού η ομάδα αναμένεται να πορευθεί με ανάλογο μπάτζετ σαν αυτό που διαχειρίστηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια ο Γιάννης Αναστασίου (αρκετά υψηλότερο από τα προηγούμενα χρόνια).

MVP του Παναιτωλικού o Νίκος Καρέλης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ