ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικός: Μεγάλη απόσταση με Ρόσα και Μουνιέ – «Plan B» στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός: Μεγάλη απόσταση με Ρόσα και Μουνιέ – «Plan B» στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός: Μεγάλη απόσταση με Ρόσα και Μουνιέ – «Plan B» στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός: Μεγάλη είναι η απόσταση στο οικονομικό για τα «καναρίνια» με τον Φάρλει Ρόσα και τον Άντονι Μουνιέ, σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr. Μάλιστα όπως φαίνεται και από τη μεταγραφή του Φράνκο Μάζουρεκ, ο Παναιτωλικός έχει θέσει ήδη σε λειτουργία το «Plan B» για την αντικατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών.
Ο​ Αργεντινός είναι ο παίκτης που είχε αναλάβει να καλύψει το κενό του Φάρλεϊ Ρόσα και κατά την πρώτη του αποχώρηση από το Αγρίνιο το καλοκαίρι του 2018 (ήταν συμπαίκτες το 2017-18) όταν με μεγάλη επιτυχία ανέλαβε τον ρόλο που είχε στην ομάδα μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Βραζιλιάνος, όταν εκείνος αποφάσισε να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Με 27 συμμετοχές, 7 γκολ και 4 ασσίστ το 2018-19 έκανε καλύτερη χρονιά από τον Ρόσα, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν έχοντας τον ίδιο ρόλο, σε 29 συμμετοχές με τον «Τίτορμο» στο στήθος είχε 5 γκολ και 3 ασσίστ. Όπως φαίνεται ήταν η «σίγουρη» λύση στην οποία κατέληξαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού μετά τη διαφαινόμενη μεγάλη διαφορά στο οικονομικό με τον Βραζιλιάνο.

Ανάλογη είναι και η περίπτωση του Άντονι Μουνιέ με τον οποίο επίσης υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό κομμάτι και αναμένεται να αντικατασταθεί, αν και στη θέση του έχει ήδη αποκτηθεί και ο Χαβιέ Μεντόσα.

Σημειώνεται ότι τόσο στον Ρόσα, όσο και στον Μουνιέ, στις συζητήσεις που έγιναν από τον Παναιτωλικό υπήρχε η διάθεση να ανέβει αρκετά οικονομικά σε σχέση με τα χρήματα που έδωσε στους δύο ποδοσφαιριστές για να μετακομίσουν στο Αγρίνιο τον Ιανουάριο. Παρόλα αυτά οι οικονομικές τους απαιτήσεις ήταν αρκετά μεγαλύτερες και μάλιστα ο πρώτος παρουσίασε και πρόταση από το Ισραήλ που δεν μπορεί να πλησιάζει καμία μικρομεσαία ελληνική ομάδα.

Επικυρώθηκε η βαθμολογία για τις θέσεις 7-14, με επιφύλαξη Πανιώνιος και Ξάνθη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr