Παναιτωλικός: Και μαθηματικά στη SL1 της επόμενης περιόδου- Φωτο από τον αγώνα με τον Βόλο

494579207_1338391690792283_8424598820314612043_n
Με την ήττα της Athens Kallithea επί του Λεβαδειακού με 3-1 πριν από λίγη ώρα εξασφάλισε πρόωρα ο Παναιτωλικός και μαθηματικά την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος για τη σεζόν 2025 - 2026.

Κατά συνέπεια ο αγώνας με τον Βόλο Ν.Π.Σ. όπως και τα επόμενα τρία ματς θα είναι για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη μια περισσότερη τυπική διαδικασία έχοντας τη δυνατότητα να δώσει χώρο και χρόνο σε παιδιά της Κ19.

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού στο παιχνίδι που άρχισε στις 20.00

Τσάβες, Μπακάκης, Μλάντεν, Παντελάκης, Στάγιτς, Αποστολόπουλος, Κουντούρης, Μπουζούκης, Λιάβας Τετέι, Ρόα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θέρμο: Ξεκινά η κατασκήνωση στην Αγία Σοφία για πρώτη φορά μετά από το 1976!

Ξεκινά φέτος η λειτουργία της κατασκήνωσης στην Αγία Σοφία στο Θέρμο, η οποία θα ανοίξει τις «πύλες» της για πρώτη φορά μετά από το 1976! Θα λειτουργήσει για δύο περιόδους, όπου η πρώτη θα είναι τον Αύγουστο και η δεύτερη στις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά από του χρόνου και έπειτα ο χρόνος της λειτουργίας της κατασκήνωσης αναμένεται να διευρυνθεί.

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας;