ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠαναιτωλικός: Επέμενε για χειραγώγηση με κίτρινη κάρτα η δικαστικός γιατί το είχε δει στο ίντερνετ!

Παναιτωλικός: Επέμενε για χειραγώγηση με κίτρινη κάρτα η δικαστικός γιατί το είχε δει στο ίντερνετ!

Παναιτωλικός: Επέμενε για χειραγώγηση με κίτρινη κάρτα η δικαστικός γιατί το είχε δει στο ίντερνετ!

Πολλά άκουσαν τα αυτιά των δικηγόρων του Παναιτωλικού στην χθεσινή διαδικασία στην Επιτροπή Δεοντολογίας για την υπόθεση -που ταλαιπωρεί άδικα μια ομάδα, μια πόλη, εργαζόμενους, φιλάθλους και τόσους άλλους-, όμως κάποια στιγμή μία από τις παριστάμενες δικαστικούς τους… αποτελείωσε.

Είχε από ώρα εστιάσει στην σημασία της κίτρινης κάρτας και στο πως μια τέτοια κάρτα μπορεί να χειραγωγήσει(από μόνη της;) ένα παιχνίδι! Φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την νομική ομάδα του Παναιτωλικού που άρχισε να την ρωτά πού εδράζεται αυτή η πίστη της και η επιμονή της στην κρισιμότητα της κίτρινης κάρτας. «Φέρτε μας μια νομολογία που να λέει κάτι τέτοιο», την ρώτησε ένας από τους νομικούς του Παναιτωλικού.

Να μην τα πολυλογούμε, κάποια στιγμή κατέληξε να πει ότι είναι κάτι που το «έχει διαβάσει στο διαδίκτυο»! Ε, και ακολούθησε πανηγύρι κανονικό αφού, εκτός των άλλων, είχε και την εξής ατυχία: ο Σοφοκλής Πιλάβιος είχε πολύ σημαντική εμπλοκή στο παρελθόν σε υπόθεση του CAS, με την τουρκική ομάδα Φενερμπαξέ συγκεκριμένα, όπου προέκυψε ακριβώς η αντίθετη νομολογία!

Ότι δηλαδή μια κίτρινη κάρτα δεν είναι από μόνη της στοιχείο χειραγώγησης ενός αγώνα αν δεν αποδειχθεί απόλυτα η συμφωνία δύο μερών, δύο ανθρώπων!
Καταλαβαίνει κανείς, δηλαδή, το πόσο «στέρεα» ήταν αυτή η υπόθεση του Παναιτωλικού… Είναι χαρακτηριστικό ότι η ίδια η εισηγήτρια δεν έκανε την κίνηση να εμπλέξει στο κατηγορητήριο τον παίκτη που πήρε την κάρτα, τον Κορνέλιους, τον οποίο με το πόρισμα είχε απαλλάξει! Ενώ θα μπορούσε να το κάνει ακόμη και χθες! Λέτε, άραγε, να το… ξέχασε;

*Το σκίτσο είναι του Χρήστου Παπανίκου

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Γιάννης Αναστασίου: «Εγώ είμαι ο κόουτς, εγώ έχω το κουμάντο της ομάδας»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ