ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικός: Ανοιχτή προπόνηση για τα ΜΜΕ και “στόχος να είμαστε ανταγωνιστικοί” (video + φωτο)

Παναιτωλικός: Ανοιχτή προπόνηση για τα ΜΜΕ και “στόχος να είμαστε ανταγωνιστικοί” (video + φωτο)

Παναιτωλικός: Ανοιχτή προπόνηση για τα ΜΜΕ και “στόχος να είμαστε ανταγωνιστικοί” (video + φωτο)

Ανοιχτή για τα τοπικά ΜΜΕ ήταν η σημερινή απογευματινή προπόνηση του Παναιτωλικού στο Emileon, με τους παίκτες που παίρνουν μέρος αυτή την εποχή στις εκδηλώσεις της ομάδας και αρκετές απουσίες για διαφόρους λόγους.

Το νέο προπονητικό τιμ που παρουσιάστηκε νωρίτερα σήμερα έδωσε σύσσωμο το “παρών” ενώ οι παίκτες έδειξαν διάθεση παρά την αρκετή ζέστη που επικράτησε.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι φέτος αναμένει μια διαφορετική χρονιά χωρίς πολλά από τα περσινά προβλήματα, ενώ έκανε λόγο για στόχο που είναι “να παρουσιαστεί η ομάδα ανταγωνιστική”.

Τόνισε ότι σίγουρα χρειάζεται παίκτες, ειδικά στην επίθεση, ενώ έκανε λόγο για μια ιδιαίτερη εποχή με αποχωρήσεις και ελεύσεις στις ομάδες. “Εμείς τώρα μοιάζει να μην είμαστε πρώτη προτεραιότητα για αρκετούς αλλά το δουλεύουμε”.

Πάντως ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι ήθελε μια αλλαγή στο προφίλ του τιμ γιατί είναι σημαντικό για να βγαίνουν στο γήπεδο τα πράγματα που θέλει η ομάδα”.

Ο Διαμαντής Χουχούμης από την πλευρά του, στην δεύτερη χρονιά στην ομάδα, μίλησε για πιο καλή χρονιά και βρήκε θετικό ότι πλέον είναι αρκετά γνωστά πρόσωπα μαζί.

Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή τύχη σε όσους αποχώρησαν και ειδικά στον Νίκο Βέργο, ο οποίος, όπως είπε, βοήθησε πολύ την ομάδα στα δύο χρόνια που έπαιξε γι’ αυτή.

Τέλος, ο νεοφερμένος Γιώργος Ξενιτίδης έκανε λόγο για οικογενειακό κλίμα και γρήγορη προσαρμογή. Ζήτησε την στήριξη του κόσμου και υποσχέθηκε το 100% της προσπάθειας για την ομάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σύνθεση του τεχνικού επιτελείου του Παναιτωλικού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ