ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαSuper LeagueΠαναιτωλικός: Ανανεώνει ή όχι ο Μπαΐροβιτς

Παναιτωλικός: Ανανεώνει ή όχι ο Μπαΐροβιτς

Παναιτωλικός: Ανανεώνει ή όχι ο Μπαΐροβιτς

Δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει τον Αμπιόλα Ντάουντα ο Παναιτωλικός καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται κοντά στον Απόλλωνα Σμύρνης. Απ’ ότι φαίνεται όμως δεν αποκλείεται να αποχωρήσει και ο έτερος επιθετικός του Παναιτωλικού, Αντμίρ Μπαΐροβιτς.

Σ​ύμφωνα με δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου στον 25χρονο επιθετικό έχει κατατεθεί πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας, αλλά είναι χαμηλότερη από τις απαιτήσεις του. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα η οικονομική διαφορά πάντως δεν είναι μεγάλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπαΐροβιτς είναι από τους ποδοσφαιριστές που όπως έχει δείξει, θα ήθελε να παραμείνει στο Αγρίνιο και η επιθυμία του μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του, ακόμη και αν η πρόταση του Παναιτωλικού είναι λιγότερο καλή από άλλες.

Το ίδιο δημοσίευμα που κάνει λόγο για οικονομική διαφορά Μπαΐροβιτς – Παναιτωλικού κάνει λόγο και για ενδιαφέρον του Βόλου για τον ποδοσφαιριστή, όπως και για πρόταση που έχει στα χέρια του από το εξωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr πάντως, κατά τη διάρκεια των play off, η μοναδική ομάδα που έδειξε να βλέπει ζεστά το ενδεχόμενο της απόκτησής του, αν έμενε ελεύθερος, ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Παναιτωλικός: Απόσταση και με Μπαΐροβιτς

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr