ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικός: Η ανάλυση των τεστ

Παναιτωλικός: Η ανάλυση των τεστ

Παναιτωλικός: Η ανάλυση των τεστ

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε αυτή την εβδομάδα στο Emileon και οι παίκτες του πέρασαν αμέσως από δύο τεστ. Το πρώτο και σημαντικότερο ήταν για τον κορωνοϊό. Αυτό που άναψε πράσινο φως για την έναρξη προπονήσεων. Το δεύτερο ήταν τα εργομετρικά που έδειξαν το επίπεδο που βρίσκεται κάθε ποδοσφαιριστής.

Τι δείχνει η ανάλυση των τεστ; Ότι οι παίκτες ήταν απόλυτα πειθαρχημένοι. Έμειναν σπίτι και δεν εκτέθηκαν στον ιό, προστατεύοντας την υγεία τους και την υγεία των γύρω τους. Το “κανένα θετικό κρούσμα” ήταν πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα, σημαντικό για την ομάδα.

Τα εργομετρικά έδειξαν ότι συμπεριφέρθηκαν ως άριστοι επαγγελματίες. Παρά τους περιορισμούς, ακολούθησαν το πρόγραμμα που πήραν από την ομάδα στο διάστημα του εγκλεισμού τους. Και ήταν ευχάριστη έκπληξη για τους ανθρώπους της ομάδας -ιδιαίτερα του τεχνικού επιτελείου- που τα αποτελέσματα των εργομετρικών ήταν τόσο καλά. “Έσπασαν τα κοντέρ” αναφέρει η ανάρτηση στο instagram της ΠΑΕ

Και αυτά τα ευρήματα μπορούν να αξιοποιηθούν κατάλληλα για την προετοιμασία της ομάδας στην περίπτωση που χρειαστεί να παίξει στα Play-out.

agrinio-sports.gr

Παναιτωλικός: Εργομετρική εξέταση (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr