ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικός: Αμυντικός μέσος – στόπερ η επόμενη μεταγραφή

Παναιτωλικός: Αμυντικός μέσος – στόπερ η επόμενη μεταγραφή

Παναιτωλικός: Αμυντικός μέσος – στόπερ η επόμενη μεταγραφή

Δύο προσθήκες αναμένεται να κάνει ακόμη ο Παναιτωλικός, ένας αμυντικός μέσος – στόπερ και ένα δεκάρι είναι οι θέσεις στις οποίες θα ενισχυθεί. Η πρώτη περίπτωση όμως από τις δύο, φαίνεται πως θα είναι η επόμενη μεταγραφή.

Από όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ δεν φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη, γιατί στόχος είναι και στις δύο περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να έχουν χαρακτηριστικά τέτοια που θα κάνουν τη διαφορά.

Στην περίπτωση βέβαια την πρώτη, ένας επιπρόσθετος λόγος που περιπλέκει κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα, είναι και το ότι δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη απόλυτα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο ποδοσφαιριστής που θα αποτελεί την τελική επιλογή. Δηλαδή αν η κύρια θέση που θα αγωνίζεται θα είναι αυτή του στόπερ ή του αμυντικού χαφ.

Οι περιπτώσεις που εξετάζονται αφορούν κυρίως τις αγορές της Πορτογαλίας και της Αργεντινής και το ζητούμενο είναι ο ποδοσφαιριστής να είναι ψηλό κορμί. Σε περίπτωση όμως που προκριθεί η λύση του να έχει κυρίως χαρακτηριστικά αμυντικού χαφ, τότε το πρόσθετο ζητούμενο είναι ο ποδοσφαιριστής να έχει και ταχύτητα ή εν πάση περιπτώσει να μην είναι αργός.

Όπως και να έχει, η προσθήκη που αφορά τον αμυντικό μέσο – στόπερ, εκτιμάται ότι θα προηγηθεί χρονικά αυτής του δεκαριού, η οποία για πολλούς και διαφορετικούς λόγους φαίνεται να έχει πολύ δρόμο ακόμα έως ότου τελεσφορήσει για τον Παναιτωλικό.

agriniara.gr

Στίβος: Oι Αγρινιώτες Διονύσης Καψάλης και η Ευτυχία Ζαρκαδούλα στην αποστολή της Ελλάδας στην Κύπρο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ