ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναγρινιακός: Τραπέζι πριν την πρεμιέρα σε παίκτες και τεχνικό τιμ (ΦΩΤΟ)

Παναγρινιακός: Τραπέζι πριν την πρεμιέρα σε παίκτες και τεχνικό τιμ (ΦΩΤΟ)

Παναγρινιακός: Τραπέζι πριν την πρεμιέρα σε παίκτες και τεχνικό τιμ (ΦΩΤΟ)

Το τραπέζι στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας έκανε η διοίκηση του Παναγρινιακού λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Παίκτες και διοίκηση σε χαλαρές στιγμές αντάλλαξαν απόψεις αλλά και θέματα τόσο εντός όσο και εκτός ποδοσφαίρου, κάτι που χρειάζεται μετά τις καθημερινές προπονήσεις όπου η ομάδα προετοιμάζεται να ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Ο Παναγρινιακός έχει χτίσει μια πολύ καλή ομάδα όπου έχει τραβήξει γύρω της και πάνω της τα βλέμματα του Αγρινιώτικου ποδοσφαιρικού κοινού και όλου τόσο οι άνθρωποι της διοίκησης όσο και οι παίκτες θα προσπαθήσουν να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά.

Στο τραπέζι της ομάδας παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης ο οποίος μίλησε στου παίκτες, όπως και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Χολέβας καθώς και ο προπονητής Βασίλης Ξανθόπουλος.

Επίσης στους παρευρισκόμενους ήταν και εκπρόσωποι του τοπικού Τύπου.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Χολέβας αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα και πως όλοι πρέπει να προσπαθήσουν και περισσότερο οι παίκτες για την καλή της πορεία στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης μίλησε για τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα, για το κλίμα που πρέπει να επικρατεί καθώς όλοι θα παίξουν και πιο πολύ εκείνοι που αξίζουν. Ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με νίκες και υγεία.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης ευχήθηκε υγεία σε όλους τους παίκτες, να μην τα παρατάνε και πως τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και ο ίδιος από τη θέση του στον Αθλητισμό δουλεύουν για την ομάδα αλλά και για όλα τα Σωματεία ώστε να τους παρέχονται όσα χρειάζονται στους αγωνιστικούς χώρους.

Τέλος παίρνοντας το λόγο ο προπονητής της ομάδας κ. Βασίλης Ξανθόπουλος ευχήθηκε υγεία πάνω από όλα και θα είναι δίπλα στους παίκτες όπως έχει μάθει να κάνει. Οι άνθρωποι της διοίκησης που έχουν βάλει χρήματα για να στηθεί η ομάδα και θέλουν να πηγαίνει καλά εμείς θα δίνουμε στο γήπεδο τον καλύτερο μας εαυτό. Υγεία και μόνο ευχήθηκε και καλή αγωνιστική πορεία.

 

Κατασχέθηκαν ψάρια από ερασιτέχνες ψαράδες στον Αμβρακικό Κόλπο

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr