ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Παναγιώτης Ρόμπολας: Γιατί μετέχω στις εκλογές στο πλευρό του Κώστα Πιστιόλα

Παναγιώτης Ρόμπολας: Γιατί μετέχω στις εκλογές στο πλευρό του Κώστα Πιστιόλα

Παναγιώτης Ρόμπολας: Γιατί μετέχω στις εκλογές στο πλευρό του Κώστα Πιστιόλα

Είμαι ο Παναγιώτης Ρόμπολας και θέλω να συστηθώ στο κοινό των συνδημοτών μου στο Αγρίνιο, των ανθρώπων που ζητώ την ψήφο τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8η Οκτωβρίου.

Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό του Κώστα Πιστιόλα “ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ ,ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΛΜΗΡΗ ΑΛΛΑΓΗ” γιατί πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει τα πράγματα που λιμνάζουν στο Δήμο Αγρινίου. Να παρουσιάσει ένα σχέδιο για τα επόμενα χρόνια που θα δώσει στο Αγρίνιο την θέση που αξίζει στον χάρτη της χώρας

Γεννήθηκα  τον Οκτώβριο του 1988 στην Αθήνα, κατάγομαι από το Αγγελόκαστρο και σπούδασα το μεταξύ 2007-2012 στο τμήμα Τεχνολογίας,  Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Λάρισας.

Εργάζομαι ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος και είμαι υπεύθυνος στο τμήμα Ασφαλειών της “ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ”. Παράλληλα, ασχολούμαι με την καλλιέργεια εσπεριδοειδών και της επιτραπέζιας ελιάς θέλοντας να κρατήσω την επαφή μου με την γη και να είμαι παραγωγικός. Είμαι πατέρας 2 παιδιών που είναι η μεγάλη μου περηφάνεια.

Πάντα επιζητούσα την κοινωνικότητα και ήθελα να ασχολούμαι με θέματα του τόπου όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Στον ελεύθερο χρόνο μου επιδιώκω να μετέχω σε αθλητικές δραστηριότητες και συγκεκριμένα υπηρετώ το ποδόσφαιρο συμμετέχοντας για πολλά χρόνια με την τοπική ομάδα Αχελώου Αγγλοκάστρου στο τοπικό πρωτάθλημα.

Πιστεύω στις δυνατότητες του Αγρινίου και θέλω να δω το χωριό μου το Αγγελόκαστρο να γεμίζει ξανά κόσμο, να έχει δουλειές για τους νέους, να γίνει πάλι παραγωγικό κέντρο.

Θέλω να προσφέρω για το καλύτερο με τις γνώσεις, τις ιδέες, τις αρχές και τις αντιλήψεις μου και είμαι πεπεισμένος ότι ο Κώστας Πιστιόλας και ο συνδυασμός μας είναι η επιλογή που θα φέρει στο Αγρίνιο την τολμηρή Αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη.

Παναγιώτης Ρόμπολας

Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην εταιρεία “ΕΝΩΣΗ Αγρινίου”.

Κώστας Πιστιόλας: Αύριο, Τρίτη (19/09) τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου και η παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ