ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΠαναγιώτης Ψωμιάδης: Χαμός στο «Πρωινό» – Είπε «έπεσα σε αδελφάτο» σε μέλος του πάνελ

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Χαμός στο «Πρωινό» – Είπε «έπεσα σε αδελφάτο» σε μέλος του πάνελ

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Χαμός  στο «Πρωινό» – Είπε «έπεσα σε αδελφάτο» σε μέλος του πάνελ

«Είμαι παντρεμένος με δυο παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ» απάντησε ο Τάσος Τεργιάκης στην ατάκα του Ψωμιάδη

Χαμός επικράτησε με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στη σημερινή εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 στο πλαίσιο της συζήτησης για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Ποια ίσα δικαιώματα» διερωτούνταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κυματίζοντας και μια μικρή ελληνική σημαία την ίδια στιγμή, με τον Τάσο Τεργιάκη να του λέει πως «Ούτε εγώ με τη γυναίκα μου ρωτήσαμε τα παιδιά μας. Είναι μια καραμέλα αυτή. Τα δικά μας τα παιδιά τα ρωτήσαμε εμείς που είμαστε οι ”κανονικοί” υποτίθεται; Δεν τα ρωτήσαμε! Και τα φέραμε στον κόσμο και μπορεί να περάσουν καλά, μπορεί και να δυστυχήσουν».

Τότε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απάντησε: «Εντάξει έπεσα σε αδελφάτο, δεν πειράζει», για να ξεσπάσει… θύελλα αντιδράσεων από το υπόλοιπο πάνελ.

«Είμαι παντρεμένος με δυο παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ» απάντησε ο Τάσος Τεργιάκης, η Φωτεινή Πετρογιάννη φώναξε «ντροπή», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Δεν το αφήνω να περάσει έτσι. Δεν μπορείτε να χαρακτηρίζεται αδερφάτο υποτιμητικά, λες και οι αδερφές είναι κάτι κατώτερο, οι ομοφυλόφιλοι τέλος πάντων. Όταν λέτε ότι “έπεσα σε αδελφάτο” δεν μας σέβεστε».

Ο Ψωμιάδης σχολίασε «εγώ σας σέβομαι, εσείς γιατί δεν με σέβεστε όταν μιλάω;».

Δείτε το βίντεο από το 09:55 και έπειτα:

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ