Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Δε μου αρέσουν οι συνεντεύξεις και οι δημόσιες εμφανίσεις, αλλά το κάνω»

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Ο ηθοποιός μίλησε για τη σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ», τα δέκα…

mpougiouris193

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Ο ηθοποιός μίλησε για τη σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ», τα δέκα κιλά που πήρε για το ρόλο του στην ταινία «Καπετάν Μιχάλης», αλλά και για τα όρια που βάζει στις θαυμάστριές του.

«Πέρασαν 13 χρόνια από ‘Τα μυστικά της Εδέμ’, θυμάμαι πολλούς ανθρώπους να αναβάλλουν τις δουλειές τους για να δουν το σίριαλ εκείνη την ώρα. Δε μου αρέσουν οι συνεντεύξεις και οι δημόσιες εμφανίσεις, αλλά το κάνω.

Για την ταινία ‘Καπετάν Μιχάλης’ πήρα 10 κιλά, δε μου είπε κάποιος να το κάνω, αισθάνθηκα ότι έπρεπε. Όταν πήρα 10 κιλά για να παίξω στην ταινία, δεν σκέφτηκα ότι μετά θα πρέπει να τα χάσω», είπε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης πρόσθεσε επίσης: «Βάζω όρια αν κάποια θαυμάστρια τα υπερβεί, συμβαίνει κυρίως στο θέατρο που έρχονται άτομα στο καμαρίνι».

Πηγή: zappit.gr