ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠάλι θα αναρωτιόμαστε γιατί ψηφίζει έτσι ο κόσμος…

Πάλι θα αναρωτιόμαστε γιατί ψηφίζει έτσι ο κόσμος…

Πάλι θα αναρωτιόμαστε γιατί ψηφίζει έτσι ο κόσμος…

Χθες το πρωί, λέει, στις 9 έπιανε στον Ασπρόπυργο μία φωτιά κάθε τέσσερα λεπτά! Δεν το λέμε εμείς αλλά ο αρμόδιος υπουργός Κικίλιας.

Παράλληλα, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής προσπαθούσε, μασώντας λίγο τα λόγια του, να εξηγήσει το «γνωστό πρόβλημα εδώ και χρόνια, με τους ρομά να καίνε λάστιχα και να λιώνουν χαλκό στα χωράφια, βάζοντας έτσι φωτιά έστω και εξ αμελείας, ειδικά σε συνθήκες ζέστης και ισχυρών ανέμων».

Πόσα χρόνια έχουμε που τα λέμε; Πόσο θα περιμένει ακόμα η Αστυνομία να κάνει αυτό που πρέπει, ειδικά με τους κλεπταποδόχους; Δεν έχει μείνει πουθενά μπρούτζινο άγαλμα, η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που κατάργησε τον μπρούτζο στους δημόσιους χώρους!

Κλοπή, βανδαλισμός, φθορά ξένης περιουσίας πόσα ακόμα μπορεί να ανεχθεί μία κοινωνία; Η ατιμωρησία, τα επεισόδια, τα μπάχαλα ήταν για χρόνια κάτι σαν σήμα κατατεθέν μας.

Μέχρι και τουρισμό από την Ευρώπη είχαμε (και έχουμε) για να θαυμάζουν το χάος μας στις πορείες. Πόσο ακόμα θα το έχουμε ατραξιόν;

Μέχρι που άρχισαν κάποιοι να κάνουν συλλήψεις ενώ είναι πολίτες! Από πού να το πιάσεις;

Από το ότι αυτός που έπιασε τους 13 μετανάστες στον Έβρο ήταν… Αλβανός; Από το ότι γίνεται κουβέντα αν είχε δικαίωμα; Ή από το ότι τελικά φαίνεται όντως οι συγκεκριμένοι μετανάστες να έβαζαν πυρκαγιές;

Χάος! Μετά θα απορούμε πάλι για το πώς ψηφίζει ο λαός…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές, οι φωτιές και τα προγράμματα 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ