ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠάλι δεν πήρε μέτρα η Ευρώπη για το μεταναστευτικό!

Πάλι δεν πήρε μέτρα η Ευρώπη για το μεταναστευτικό!

Πάλι δεν πήρε μέτρα η Ευρώπη για το μεταναστευτικό!

Κάποιοι στην Ελλάδα πανηγυρίζουν και θεωρούν νίκη το γεγονός ότι η χώρα έλαβε το υψηλότερο ποσό των 42,4 εκατ. από την έκτακτη χρηματοδότηση των 258,9 εκατ. ευρώ για το μεταναστευτικό που αποφάσισε η Κομισιόν.

Το ποσό αφορά στην ανάπτυξη οπτικών ινών και λογισμικού για τη βελτίωση της ανταλλαγής δεδομένων μεταξύ των συνοριακών σταθμών, και την αναδοχή και φροντίδα ασυνόδευτων εφήβων. Αν κάποιοι νομίζουν ότι έτσι η Ε.Ε. δείχνει ότι έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι “παίζεται” με το μεταναστευτικό πλανάται πλάνην οικτράν.

Η Άννα Διαμαντοπούλου πρόσφατα περιέγραψε την κατάσταση στην Ευρώπη, λέγοντας ότι είναι λάθος να θεωρείται πως το δημογραφικό θα λυθεί με το μεταναστευτικό. Περιέγραψε την αδυναμία ενσωμάτωσης των εισερχόμενων μαζών οι οποίες διέπονται από θεοκρατικές αντιλήψεις και εξακολουθούν να μην αποδέχονται το νομικό πλέγμα των ευρωπαϊκών χωρών, όντας ζηλωτές της Σαρία.
Η συμφωνία της ΕΕ με την Τυνησία απέτυχε, ενώ η Αίγυπτος δεν δέχεται καν τους Παλαιστινίους της Γάζας, πόσο μάλλον μετανάστες από την Ευρώπη. Η ιταλική κυβέρνηση συμφώνησε με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα, με οικονομικό αντίτιμο, να του στέλνει μετανάστες οι οποίοι θα φιλοξενούνται σε δυο στρατόπεδα!

Με λίγα λόγια…τίποτε! Πολύ λίγα κι ενώ είναι μάλλον πολύ αργά…

Ο Σολτς σε συνέντευξή του στο «Der Spiegel», τάχθηκε υπέρ της αύξησης του αριθμού των απελάσεων αλλά και πάλι αυτό δεν λέει πολλά, απλά οι Γερμανοί έχουν θορυβηθεί…λίγο. Για να θορυβηθούν πολύ πρέπει να δουν πυρσούς στους δρόμους και “νύχτες κρυστάλλων”!

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Αλλού προχωρούν τα έργα με κάθε δυνατή μέθοδο  

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ