Πάλαιρος: Προσάραξη σκάφους λόγω κακοκαιρίας - Επιχειρεί το Λιμενικό

Πάλαιρος: Προσάραξη σκάφους από το Λιμενικό λόγω καιρού - Δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές
Προσάραξη αγκυροβολημένου σκάφους έλαβε χώρα στην Πάλαιρο λόγω κακοκαιρίας με το Λιμενικό της Λευκάδας να προσπαθεί να το διασώσει.

Προσάραξη σκάφους στην Πάλαιρο το οποίο ήταν αγκυροβολημένο αρόδου και λόγο καιρού προσάραξε με αποτέλεσμα το Λιμενικό της Λευκάδας να προσπαθεί να το σώσει αλλά και να μην δημιουργηθεί ρύπανση στην θαλάσσια περιοχή.

Ο καιρός δεν βοηθάει όμως οι προσπάθειες είναι σε καλό δρόμο τουλάχιστον σε ότι αφορά την απάντληση υδάτων. Το σκάφος ανήκει σε αλλοδαπό και δεν κινδύνευσαν άνθρωποι.

Σημειώνεται πως «προσάραξη πλοίου» καλείται η κατάσταση κατά την οποία το πλοίο επικάθεται στον πυθμένα της θάλασσας. Η προσάραξη μπορεί να θεωρηθεί είτε ακούσια, όταν πρόκειται για ναυτικό ατύχημα, είτε εκούσια, όταν το πλοίο εσκεμμένα προσαράζει για κάποιο σκοπό, που αφορά την ασφάλειά του.

Πηγή: ilefkada.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Με βίαζε ο πατέρας μου και η μητέρα μου συμμετείχε» λέει το θύμα φρικιαστικής υπόθεσης στην Πάτρα

11 χρόνια μετά την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στην Πάτρα, η κόρη της οικογένειας μιλά στο για τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια και των δύο γονιών της

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας;