ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠάλαιρος: Μεταμορφώθηκε η εξέδρα του γηπέδου

Πάλαιρος: Μεταμορφώθηκε η εξέδρα του γηπέδου

Πάλαιρος: Μεταμορφώθηκε η εξέδρα του γηπέδου

Στο πλαίσια της συντήρησης και της αναβάθμισης του γηπέδου της  Παλαίρου,  το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, ολοκλήρωσε τις εργασίες στην  εξέδρα του γηπέδου και στους γύρω χώρους.

Όπως ανακοινώθηκε, πραγματοποιήθηκαν εργασίες  στεγανοποίησης , επιδιόρθωσης, αντικατάστασης φθαρμένων και σκουριασμένων σιδήρων αλλά και  ελαιοχρωματισμού. Επιπλέον,  έγινε και μερική αντικατάσταση καθισμάτων, πάγκων, αποδυτηρίων και κοινόχρηστων χώρων .

Οι εργασίες στο γήπεδο θα ολοκληρωθούν με την αλλαγή της φθαρμένης πινακίδας του γηπέδου, που βρίσκεται στα αποδυτήρια. Εν συνεχεία εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στα αποδυτήρια, έτσι ώστε να βελτιωθούν και να γίνουν λειτουργικά για τους χρήστες.

Τέλος ,το  Σεπτέμβριο θα γίνει και η προγραμματισμένη συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα με “χτένισμα” και προσθήκη συνθετικού υλικού.

“Προτεραιότητα μας,  φυσικά,  είναι η ασφάλεια των φιλάθλων και η διατήρηση της εξέδρας και του γηπέδου  για πολλά ακόμη χρόνια”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας που υπογράφει ο πρόεδρος Παντελής Αποστολάκης.

Αγρίνιο: Απροσπέλαστοι αύριο κεντρικοί δρόμοι – Που θα απαγορεύεται κυκλοφορία και στάθμευση

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr