ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαλαίμαχοι Δόξας: Ο Ιστορικός Σύλλογος πρέπει να συνεχίσει και όλοι πρέπει να τον στηρίξουν

Παλαίμαχοι Δόξας: Ο Ιστορικός Σύλλογος πρέπει να συνεχίσει και όλοι πρέπει να τον στηρίξουν

Παλαίμαχοι Δόξας: Ο Ιστορικός Σύλλογος πρέπει να συνεχίσει και όλοι πρέπει να τον στηρίξουν

Με ανακοίνωση που υπογράφουν τέσσερα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Δόξας Καινουργίου ,ζητούν…
από το έκπτωτο ,όπως το χαρακτηρίζουν,Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου να προγραμματίσει Γενική Συνέλευση και εκλογές.

Εμείς που υπογράφουμε τούτο το κείμενο, μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, μετά τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν στο σύλλογο που μαθηματικά τον οδηγούν στην διάλυση, αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε και να προτείνουμε τα παρακάτω:

Το έκπτωτο ΔΣ του συλλόγου ( αυτό που απέμεινε), και  που έχει και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το κατάντημά του, να πάρει μια τελευταία απόφαση ευθύνης, πριν αποχωρήσει οριστικά, και να συγκαλέσει ΑΜΕΣΑ Γενική Συνέλευση των μελών, με θέμα την εξεύρεση τρόπου συνέχισης της λειτουργίας του συλλόγου και ΕΚΛΟΓΕΣ για ανάδειξη νέου ΔΣ.

Εάν δεν το πράξουν, θα πάρουν ολόκληρη την ευθύνη για ότι συμβεί παραπέρα.

Είναι πεποίθησή μας πως o ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΔΟΞΑΣ, έχει σοβαρό λόγο ύπαρξης και μπορεί να προσφέρει σημαντικό έργο στους τομείς αθλητισμού και πολιτισμού (και όχι μόνο) του χωριού μας και της ευρύτερης περιοχής.

Ο σύλλογος μπορεί να αποτελέσει αποφασιστικό προμαχώνα προάσπισης και ανάδειξης της ιδέας του ερασιτεχνισμού, όπως λειτουργούσε η ΔΟΞΑ σε άλλες εποχές, και να αντιπαλέψει με συνέπεια την εμπορευματοποίηση του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα.

Μπορεί επίσης, να μεταβληθεί σε μοχλό ολόπλευρης στήριξης της ΔΟΞΑΣ σε ένα αγώνα διεκδίκησης από ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ πόρων απαραίτητων για τη λειτουργία της.

Μπορεί να αναδείξει και αντιπαλέψει γενικότερα προβλήματα που βασανίζουν τη περιοχή μας, όπως της πολιτιστικής ένδειας, της ναρκοκουλτούρας, της ανεργίας κλπ.

Θεωρούμε λοιπόν, πως όλα τα μέλη του συλλόγου πρέπει να συμμετέχουν στη προσπάθεια συνέχισης της ύπαρξης του ιστορικού αυτού συλλόγου.

ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΜΖΕΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

kainourgiopress.gr 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr