ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠαιδειαΑντιπροσωπεία του Παναιτωλικού στο Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Μεσολογγίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αντιπροσωπεία του Παναιτωλικού στο Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Μεσολογγίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αντιπροσωπεία του Παναιτωλικού στο Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Μεσολογγίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Το σχολείο Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Μεσολογγίου επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπία παικτών (Νταλακούρας, Γιαννιώτης) της ομάδας  ΠΑΕ Παναιτωλικός (Παναιτωλικός Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος) συνοδευόμενη από τον γενικό αρχηγό κ. Χρήστο Κουτσοσπύρο. Λόγο των πρωινών προπονήσεων της ομάδας του Παναιτωλικού, στο σχολείο ήρθαν δυο νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας που το διάστημα αυτό δοκιμάζονται από σοβαρούς τραυματισμούς. Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα αναλύθηκε στους μαθητές μας η αξία του αθλητισμού γενικότερα στην ζωή τους, οι θυσίες που απαιτούνται για να φτάσεις στο ψηλότερο σκαλί των φιλοδοξιών σου, ο συνδυασμός σχολείου και αθλητισμού ( οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στο σχολείο είναι συγχρόνως και φοιτητές σε πανεπιστήμιο μετά από επιτυχία σε πανελλήνιες εξετάσεις), η απογοήτευση ενός σοβαρού τραυματισμού και ο δρόμος της αποκατάστασης και ο ρόλος της «ομάδας» αλλά και της οικογένειας σε αυτό, και γενικά ο κοινωνικό – εκπαιδευτικός ρόλος και σκοπός μιας ομάδας σε ένα ομαδικό άθλημα πράγμα που ο Παναιτωλικός πρεσβεύει καταστατικά και από ιδρύσεως του. (https://www.panetolikos.gr/φιλεκπαιδευτικό-έργο/)
Στο τέλος της επίσκεψης δώσαμε στους ποδοσφαιριστές ένα μικρό δώρο από το σχολείο μας που ήταν το χειροποίητο χαραγμένο (στα πλαίσια του προγράμματος Roots are Routes – Οι ρίζες ανοίγουν δρόμους που συμμετέχουμε ) σε ξύλο έμβλημα του Παναιτωλικού. Αντίστοιχα δεχτήκαμε από την ομάδα του Παναιτωλικού 4 μπάλες ποδοσφαίρου δώρο για το σχολείο.
Ευχόμαστε καλή και ταχεία ανάρρωση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού και στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουν την έξοδο στην Ευρώπη. 

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr