ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠάει για… Αγρινιωτάκι

Πάει για… Αγρινιωτάκι

Έναν Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή που από τα μικρά του χρόνια θεωρούνταν επιθετικός με προοπτικές, έχει βάλει στο στόχαστρο ο Παναιτωλικός. Τον Ταξιάρχη Θανέλα, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις Ελπίδες Αγρινίου και σε μικρή ηλικία έγινε παίκτης του Ατρομήτου, απ’ όπου δόθηκε δανεικός στη συνέχεια.

Όσον αφορά την τελευταία τετραετία έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, Δάφνη Ερυθρών, Άγιο Ιερόθεο, Τηλυκράτη (φωτο)  και τα τελευταία δύο χρόνια παίζει στην Κύπρο στην ΕΝΑΔ, ομάδα Β΄Εθνικής και έχει πετύχει 39 γκολ. Ο γεννημένος στις 19-04-1991 επιθετικός αποτελεί στόχο και του Λεβαδειακού, αλλά με τον Παναιτωλικό οι πληροφορίες αναφέρουν προχωρημένες συζητήσεις και πολλές πιθανότητες συνεργασίας αφού το θέλει πολύ και ο ποδοσφαιριστής.
Πρόκειται για μία ακόμα προσπάθεια της ομάδας του Αγρινίου να ενισχύσει το «ντόπιο» στοιχείο, ύστερα από την φυγή Κουτσοσπύρου, Δάρλα, Μπακάκη σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι.
Όσο για τον Εντζενγκέλε που έχει γραφεί καθολικά το τελευταίο διήμερο είναι γνωστό το μόνιμο ενδιαφέρον του Παναιτωλικού,  αλλά και ο δισταγμός του παίκτη για επιστροφή σ’ αυτή τη φάση της καριέρας του. Το θέμα «φούντωσε» λόγω της αναφοράς του Κωστούλα στον υψηλόσωμο αμυντικό κι όπως πληροφορηθήκαμε χωρίς να ερωτηθεί συγκεκριμένα γι’ αυτόν ο πρόεδρος του Παναιτωλικού τον ανέφερε ως παίκτη που συμπαθεί, τονίζοντας πως είναι δύσκολο να έρθει.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται για τον Χάβο και τους παίκτες του, αλλά υπάρχει σχεδόν απόφαση να μην διαρκέσουν έως τις 25 Μαΐου και να σταματήσουν περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα. Εφόσον οριστικοποιηθεί αυτό θα πρέπει να αναμένονται πιο γοργές κινήσεις στην ανανέωση συμβολαίων  και στις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών.
Αναφορικά με τις διαδοχικές επισκέψει σε σχολεία χθές παίκτες της ομάδας βρέθηκαν στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου και συγκεκριμένα οι Μπακάκης, Στεφανάκος, Χαντάκιας (Κ20), συνοδευόμενοι από τον προπονητή Γιώργο Ταράση και στο 7ο Δημοτικό οι Γκάλο, Καμαρά, Μαρτίνες, Αλ. Αθανασίου (Κ20), συνοδευόμενοι από τον προπονητή Αλέξανδρο Ρήγα. Οι επόμενες επισκέψεις έχουν προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα στο 2ο, 9ο, 19ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου και στα Δημοτικά Σχολεία Τριαντέικων και Μεγάλης Χώρας.
Γιώργος Παπαϊωάννου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr