ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΖωη & ΥγειαΠαγώνη: Με συνάχι και μπούκωμα μένουμε σπίτι – Πολύ απλά τα συμπτώματα της Όμικρον

Παγώνη: Με συνάχι και μπούκωμα μένουμε σπίτι – Πολύ απλά τα συμπτώματα της Όμικρον

Παγώνη: Με συνάχι και μπούκωμα μένουμε σπίτι – Πολύ απλά τα συμπτώματα της Όμικρον

Επισημαίνοντας ότι σταδιακά θα αυξηθούν τα κρούσματα καθώς όπως εξήγησε ο κόσμος θα επιστρέψει από διακοπές και τα συμβάντα θα φανούν αυτό το δεκαπενθήμερο.

Η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εκτίμησε ότι ο Ιανουάριος και Φεβρουάριος θα είναι οι δυο μήνες που θα έχουμε αύξηση κρουσμάτων», σημειώνοντας ότι μπορεί να δούμε πενταψήφιο αριθμό κρουσμάτων αλλά σταδιακά. «Το 15.000 το θεωρώ υπερβολικό», πρόσθεσε.

Παγώνη: Με συνάχι και μπούκωμα μένουμε σπίτι μας

Για την μετάλλαξη Όμικρον είπε ότι τα στοιχεία είναι από την Ευρώπη και από τη Αφρική και οι ασθενείς που καλούνται να διαχειριστούν στα νοσοκομεία είναι «Δέλτα».

«Όποιος έχει συνάχι δεν σηκώνεται να πάει στη δουλειά του γιατί τα συμπτώματα της Όμικρον είναι πολύ απλά. Με συνάχι και μπούκωμα μένουμε σπίτι μας», εξήγησε η κ. Παγώνη.

Σχετικά με τα σενάρια για την εστίαση, σχολίασε ότι μπορεί να παραμείνουν οι καθιστοί οι θαμώνες και να λειτουργήσουν έτσι οι επιχειρήσεις από το να κλείσει ένα μαγαζί.

«Ας ανοίγουν και πιο νωρίς. Στο εξωτερικό τρώνε στις 7 η ώρα και 12 η ώρα είναι μια κανονική ώρα για ύπνο». Η κ. Παγώνη εκτίμησε ακόμη ότι το Μάϊο θα είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα.

iefimerida.gr

Άνοιξαν 120.000 νέα ραντεβού για τις ηλικιακές ομάδες από 5 έως 11 ετών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ