Π. Τσιχριτζής για Πλατυγιάλι: Τι είδους διαβούλευση μπορεί να γίνει σε κείμενο μιας σελίδας;

Π. Τσιχριτζής για Πλατυγιάλι : Τι είδους διαβούλευση μπορεί να γίνει σε κείμενο μιας σελίδας; Αρκετά επιφυλακτικός φαίνεται ότι είναι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής αναφορικά με τη κυοφορούμενη επένδυση στο Πλατυγιάλι.

tsixritzis-2

Π. Τσιχριτζής για Πλατυγιάλι : Τι είδους διαβούλευση μπορεί να γίνει σε κείμενο μιας σελίδας;

Αρκετά επιφυλακτικός φαίνεται ότι είναι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής αναφορικά με τη κυοφορούμενη επένδυση στο Πλατυγιάλι.

Η μεγαλεπίβολη επένδυση, ύψους άνω του μισού δισεκατομμύριου, επέβαλε μέσω της «Αστακός ΤΕΡΜΙΝΑΛ» αίτηση για υπαγωγή στο καθεστώς των στρατηγικών επενδύσεων και μάλιστα αύριο ολοκληρώνεται η σχετική διαβούλευση στο Enterprise Greece.

Ωστόσο το εξαιρετικά λακωνικό κείμενο που αναρτήθηκε εκεί προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος υπέβαλε -και το μοναδικό μέχρι χθες- σχόλιο στη δημόσια διαβούλευση.

«Αναρωτιόμαστε,  τι είδους διαβούλευση μπορεί να γίνει σε κείμενο μιας σελίδας; Ελπίζουμε να μην είναι άλλη μία “φούσκα, καθρεφτάκια και χάντρες” για τους ιθαγενείς» ήταν το εξίσου λακωνικό σχόλιο του Π. Τσιχριτζή, που μέχρι στιγμής φαίνεται ότι κρατά πολύ μικρό καλάθι για την επένδυση που συζητείται εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο…  Και ίσως όχι άδικα. Κατά τα παρελθόν έχουν ακουστεί τόσα πολλά για το Πλατυγιάλι, που είναι λογικό να φυσάμε και το γιαούρτι…

Εφημερίδα "Συνείδηση" 

Όσα πρέπει να απαντηθούν για το project στο Πλατυγιάλι