ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΠ. Παπαδόπουλος: Σπουδαία εξέλιξη η πρώτη δικαίωση των εργαζομένων σε καθαριότητα, φύλαξη και σίτιση στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου!

Π. Παπαδόπουλος: Σπουδαία εξέλιξη η πρώτη δικαίωση των εργαζομένων σε καθαριότητα, φύλαξη και σίτιση στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου!

Π. Παπαδόπουλος: Σπουδαία εξέλιξη η πρώτη δικαίωση των εργαζομένων σε καθαριότητα, φύλαξη και σίτιση στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου!

Ο πρώην αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» Πάνος Παπαδόπουλος εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που έκανε αποδεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι σε καθαριότητα, φύλαξη και σίτιση του Νοσοκομείου. 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου: 

Η πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που έκανε αποδεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι σε καθαριότητα, φύλαξη και σίτιση του Νοσοκομείου για την παραμονή τους με το ίδιο εργασιακό καθεστώς (ατομικές συμβάσεις εργασίας), αποτελεί σπουδαία εξέλιξη, όχι μόνο σε επίπεδο Νομού, αλλά και Πανελλαδικά και είναι το πρώτο βήμα για την τελική τους δικαίωση.

Το επόμενο στάδιο είναι η εκδίκαση της αγωγής, η οποίας θα προσδιοριστεί για το 2023. Μέχρι τότε οι είκοσι ένα (21) εργαζόμενοι παραμένουν στο Νοσοκομείο μας με το ίδιο εργασιακό καθεστώς και μπαίνει stop στην είσοδο των εργολάβων!

Αντίστοιχη απόφαση δικαίωσης έλαβε σήμερα και το Πρωτοδικείο Αγρινίου για τους εργαζόμενους στην υπηρεσία φύλαξης, οι οποίοι παραμένουν μέχρι 9/11/2022, με το ίδιο εργασιακό καθεστώς στη Ν.Μ. Αγρινίου, έως ότου εκδικασθούν τα κύρια ασφαλιστικά μέτρα.

Δηλώνω από την πρώτη στιγμή συμπαραστάτης στον αγώνα τους και θα πράξω ό,τι έπραξα μέχρι σήμερα, υποστηρίζοντάς τους σε κάθε νομική, θεσμική και πολιτική διαδικασία. Στο τέλος είναι σίγουρο ότι θα βγούμε νικητές!

Υ.Γ. Εξυπακούεται ότι η Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» είναι υποχρεωμένη για την εφαρμογή της ανωτέρω δικαστικής απόφασης. 

Γέφυρα ΟΣΕ στον Εύηνο: «Δεν είναι μνημείο» για το ΚΑΣ

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ