ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΠ. Παπαδόπουλος: “Δεν είναι ώρα για αλληλοεξόντωση κ.κ. Καρβέλη και Τσώλη!

Π. Παπαδόπουλος: “Δεν είναι ώρα για αλληλοεξόντωση κ.κ. Καρβέλη και Τσώλη!

Π. Παπαδόπουλος: “Δεν είναι ώρα για αλληλοεξόντωση κ.κ. Καρβέλη και Τσώλη!

Στο “πόλεμο” ανακοινώσεων που έχει ξεσπάσει σχετικά με τις ευθύνες για την υψηλή θνητότητα στη ΜΕΘ Covid-19 παρενέβη ο μέχρι πρότινος αναπλ. διοκητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Πάνος Παπαδόπουλος τονίζοντας ότι δεν είναι ώρα για αλληλοεξόντωση. Ζήτησε αυτοσυγκράτηση  και τόνισε την ανάγκη να μην απαξιώνεται η δουλειά του προσωπικού, προειδοποιώντας ότι η δυσφήμιση που επιτυγχάνεται θα έχει σοβαρές επιπτώσεις για  νοσηλευτικά ιδρύματα της Αιτωλοακαρνανίας.

Διαβάστε την ανοικτή επιστολή του κ. Παπαδόπουλου:

Με έκπληξη παρατηρώ αυτές τις ημέρες τα “εχθρικά” πυρά που εκτοξεύονται αναφορικά με την θνησιμότητα στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου, μεταξύ του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη και του Διοικητή του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας – Ν.Μ. Αγρινίου κ. Ανδρέα Τσώλη.

Επειδή τυγχάνει να είμαι γνώστης των όσων έχουν διαμειφθεί – τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο – καλώ τους δύο (2) θεσμικούς παράγοντες στην δημόσια υγεία, να σταματήσουν ΑΜΕΣΑ την δημόσια αντιπαράθεση και αλληλοεξόντωση για απόδοση τυχόν ευθυνών, καθότι και η πανδημία είναι παρούσα και οι εμβολιασμοί πρέπει να ολοκληρωθούν!

Τέλος, επισημαίνω ότι οι τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις και η δυσφήμιση ανά το Πανελλήνιο, μόνο κακό μπορεί να εισφέρουν στην όλη υπόθεση.

Προσανατολιστείτε λοιπόν σε ό,τι επιβάλει η συγκυρία και μην απαξιώνετε τη δουλειά που έχει γίνει από το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό. Όλοι είμαστε περαστικοί από τον χώρο της υγείας. Το αποτύπωμα όμως μένει. Και τέτοιου είδους πρακτικές – άραγε θα ακολουθήσουν και άλλες; – μικρή υπηρεσία προσφέρουν και ανοίγουν την όρεξη για ό,τι θα ακολουθήσει για τα Νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας…

Υ.Γ. Στη ζωή, για μια ακόμα φορά, επιβεβαιώνεται η θεμελιώδης αξία «Καλύτερα το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν»

Μάριος Σαλμάς: Ζήτησα την απομάκρυνση του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου – Νέος θάνατος στη ΜΕΘ Covid-19

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr