ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠ. Παπαδόπουλος κατά Λιβανου : “Λιβανίζει”(;) την κεραμίδα από την Κεραμέως για τη Γεωπονική;

Π. Παπαδόπουλος κατά Λιβανου : “Λιβανίζει”(;) την κεραμίδα από την Κεραμέως για τη Γεωπονική;

Π. Παπαδόπουλος κατά Λιβανου : “Λιβανίζει”(;) την κεραμίδα από την Κεραμέως για τη Γεωπονική;

Π. Παπαδόπουλος κατά Λιβανου : “Λιβανίζει”(;) την κεραμίδα από την Κεραμέως για τη Γεωπονική;

Τα βέλη του κατά του Αιτωλοακαρνάνα Υπουργού Σπ. Λιβανού στρέφει ο δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου Πάνος Παπαδόπουλος, με αφορμή τους ελάχιστους επιτυχόντες που προέκυψαν στα Τμήματα του Μεσολογγίου μετά την εφαρμογή της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Σε δήλωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων:

Η χαριστική βολή στη Γεωπονική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών που εδρεύει στο Μεσολόγγι – που με τόσο κόπο, πίεση και αγώνες θεσμοθετήθηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – είναι πλέον γεγονός! Τραγικός επίλογος για ένα ίδρυμα 40 ετών με βαριά ιστορία και επιστημονική επάρκεια στην πόλη μας…

Οι ευθύνες είναι βαρύτατες και έχουν ονοματεπώνυμο. Και γι’ αυτούς που κυβερνούν (Νέα Δημοκρατία) αλλά ιδιαίτερα για το Μεσολογγίτη Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό, ο οποίος εκ του αποτελέσματος απεδείχθη ότι “λιβάνιζε” την κεραμίδα από την Υπουργό Παιδείας κυρία Κεραμέως, για τη Γεωπονική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου.

Να θυμίσουμε ότι το 2019 ο κ. Λιβανός προεκλογικά διακήρυττε ότι μετά τις εκλογές «η δική μας κυβέρνηση θα δικαιώσει το αίτημα για αυτόνομο, ανεξάρτητο Πανεπιστήμιο στην Αιτωλοακαρνανία»! Επίσης τον Μάρτιο του 2019 σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επί δημαρχίας του “κολλητού” του πρώην Δημάρχου και νυν μετακλητού του υπαλλήλου κ. Νίκου Καραπάνου, έκανε λόγο για «ένα ανεξάρτητο ίδρυμα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Νομό, με σκοπό να ενταχθεί στο αναπτυξιακό μοντέλο που έχει ανάγκη η περιοχή». Τον δε Φεβρουάριο του 2021 έκανε λόγο για οκτώ (8) πανεπιστημιακά τμήματα στο Νομό!! Οποία ανευθυνότητα και ανυπαρξία άρθρωσης σοβαρού πολιτικού λόγου!

Σήμερα λοιπόν, που είμαστε στο απόλυτο μηδέν, πού κρύβεται ο κύριος Υπουργός; Γιατί σφυρίζει αδιάφορα; Γιατί δεν ψελλίζει έστω μία δήλωση αστοχίας και διόρθωσης;

Γιατί απλούστατα επί της ουσίας ποτέ δεν τον ενδιέφερε πραγματικά η όλη υπόθεση και σήμερα βάζει κυριολεκτικά “την ουρά στα σκέλια” και αυτός και ο κολλητός του πρώην Δήμαρχος.

Κατά τα άλλα, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η φωνή των υπολοίπων δεν μπορεί να ταυτίζεται με τη δική τους…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Με γνωματεύσεις του Νοσοκομείου «έπαιξαν» οι αναρρωτικές στο Μεσολόγγι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr