ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕργασιαΠ.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: Η ανακοίνωση για την Πανελλαδική απεργία στις 14 Δεκεμβρίου

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: Η ανακοίνωση για την Πανελλαδική απεργία στις 14 Δεκεμβρίου

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: Η ανακοίνωση για την Πανελλαδική απεργία στις 14 Δεκεμβρίου

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Η υλοποίηση της Απόφασης του 49ου Ενδιάμεσου Συνεδρίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για την προκήρυξη της 24ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να αποτελέσει τις μέρες που απομένουν, τον κοινό στόχο όλων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας.

Η μονιμοποίηση των εργαζομένων που απασχολούνται με επαναλαμβανόμενες πολυετείς συμβάσεις, οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η κατάργηση της Διάταξης «Βορίδη» για υποχρεωτική εξάντληση ένδικων μέσων μονομερώς σε ότι αφορά εργασιακές διεκδικήσεις, η πάταξη της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας που εξαφανίζει το πενιχρό μας εισόδημα και τις όποιες μηδαμινές οριζόντιες αυξήσεις, η αύξηση των μισθών και η επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού, αποτελούν πλέον διεκδικήσεις-επιβίωσης τόσο για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και για τον ίδιο το θεσμό!!!

Καλούμε τους Συλλόγους-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. να λάβουν κάθε δυνατή πρωτοβουλία με Γενικές Συνελεύσεις, Ενημερωτικές Συγκεντρώσεις και Ανακοινώσεις για την μαζική και αποφασιστική συμμετοχή των εργαζομένων στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΠΕΜΠΤΗΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023.

Η Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 11.00 το πρωί, έξω από τα Γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Αθήνα-Πλατεία Καραϊσκάκη), πρέπει να λάβει πανελλαδικά χαρακτηριστικά, με την συμμετοχή των Συλλόγων-Μελών από όλη την χώρα!!!

Η επιτυχία της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας και η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων αποτελεί το  μόνο κριτήριο για την αφετηρία ενός νέου κύκλου κινητοποιήσεων που θα αναγκάσουν την κυβέρνηση να πάψει να απαξιώνει τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και μεθοδικά να «διαλύει» την Τοπική Αυτοδιοίκηση υπέρ των εργολαβικών-επιχειρηματικών συμφερόντων που πρωταρχικά ενδιαφέρονται για το δικό τους κέρδος και όχι για την εξυπηρέτηση του πολίτη!!!

 

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος                                                                                             Ο Γεν. Γραμματέας

 

Νίκος Τράκας                                                                                             Γιάννης Τσούνης

Πέτρου Ράλλη: Συμβολικός αποκλεισμός από συγγενείς των προσαχθέντων – Μικροένταση με την αστυνομία

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ