ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΠ. Μοσχολιός: Τα έργα που κάναμε έφεραν πολλές θέσεις εργασίας στην περιοχή

Π. Μοσχολιός: Τα έργα που κάναμε έφεραν πολλές θέσεις εργασίας στην περιοχή

Με ομιλία στη Νεάπολη, σε πλήθος συγκεντρωμένων φίλων και υποστηρικτών του, ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης ο δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία», Παύλος Π. Μοσχολιός.

Οι σταθμοί της περιοδείας του ήταν η Σπολάϊτα, τα Τριαντέικα, το Ελαιόφυτο, η Μεγάλη Χώρα και η Νεάπολη.
Τόνισε ότι παρότι στο προηγούμενο διάστημα το Κράτος σχεδόν κατέρρευσε, δεν συνέβη το  ίδιο με το Δήμο Αγρινίου, ο οποίος κρατήθηκε όρθιος και αντιμετώπισε με επιτυχία τα μεγάλα και μικρά προβλήματα της περιοχής. «Εμείς αγκαλιάσαμε όλο τον κόσμο ανεξάρτητα από την πολιτική του ταυτότητα και εδώ στην περιοχή είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία παρότι ο πρόεδρος δεν ήταν από τη δική μας παράταξη.
Θα είμαστε και πάλι πρωταθλητές σε εντάξεις έργων όχι σε μακέτες και στο μυαλό μας αλλά σε πραγματικό έργο, με πρόγραμμα κοστολογημένο, που θα βοηθήσει να δουλέψει ο κόσμος. Άλλωστε όσες θέσεις εργασίας είδε το Αγρίνιο τα τελευταία χρόνια, ιδίως σε τεχνικό κόσμο και τεχνίτες, τις είδε από το πρόγραμμα των έργων του δήμου»,
επεσήμανε ο κ. Μοσχολιός που έκανε λόγο για ένα υψηλό επίπεδο δημοτικού συμβουλίου, τα προηγούμενα 3,5 χρόνια, «με διαφωνίες αλλά και με σύνθεση απόψεων», όπως είπε.
«Από τον Καλλικράτη η Νεάπολη ωφελήθηκε», ανέφερε ο κ. Μοσχολιός, φέρνοντας ως παράδειγμα την αποχέτευση της Νεάπολης, έργο 1.250.000 ευρώ, μετά το οποίο απομένει μόνο ένα τμήμα και κάποιοι οικισμοί που δεν έχουν ενταχθεί αλλά που σύντομα θα βρεθεί λύση.
Αναφερόμενος στους άλλους υποψήφιους Δημάρχους επανέλαβε ότι «όλοι είναι παλιοί στην Αυτοδιοίκηση και ο κόσμος θέλει να ξέρει όχι μόνο τι θα κάνουν αλλά και τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα, από όπου υπηρέτησαν τους θεσμούς».
«Πως μπορεί να ζητά να διοικήσει το δήμο», αναρωτήθηκε ο κ. Μοσχολιός, «κάποιος που κάθε τέσσερα χρόνια διεκδικεί ένα αξίωμα,  αλλά μετά είναι απών από κάθε μεγάλο θέμα της πόλης; ‘Η  κάποιος που πολέμησε με πάθος τη δημιουργία αυτού του μεγάλου δήμου, παρουσιάζοντας τον δήμο που εκείνος διοίκησε χωρίς υπηρεσίες και καταχρεωμένο; Τι έχουν να πουν κάποιοι που επένδυσαν στο να μη γίνουν υποδομές και έργα σαν αυτό στο Πάρκο, αν το έργο σταματήσει από δικαστικές αποφάσεις που και  οι ίδιοι επιδίωξαν;».
Ο κ. Μοσχολιός τόνισε ότι ο συνδυασμός του έχει δείξει ότι μπορεί,  γιατί έχει παρόν, παρελθόν και μέλλον, με νέους και έμπειρους ανθρώπους, από όλα τα πλάτη και μήκη του δήμου.
Κλείνοντας ευχαρίστησε, μέσα σε θερμό χειροκρότημα, για την εμπιστοσύνη για ακόμη μια φορά καλώντας τους συγκεντρωμένους στην κεντρική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαΐου στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο. «Για την επιβεβαίωση της νίκης και της συνέχειας του οράματος και του σχεδιασμού μας», όπως ανέφερε ο δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr