ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠ.Μοσχολιός: Στη διάθεση της Δημοτική Αρχής να βοηθήσουμε για την αξιοποίηση

Π.Μοσχολιός: Στη διάθεση της Δημοτική Αρχής να βοηθήσουμε για την αξιοποίηση

Π.Μοσχολιός: Στη διάθεση της Δημοτική Αρχής να βοηθήσουμε για την αξιοποίηση

Π. Μοσχολιός: Στη διάθεση της Δημοτική Αρχής να βοηθήσουμε για την αξιοποίηση

Τη δημοσίευση της διάλυσης του Ιδρύματος Παπαστράτου στο ΦΕΚ υποδέχθηκε με ικανοποίηση και ο πρόεδρος του Ιδρύματος και πρώην Δήμαρχος Π. Μοσχολιός.

Εξάλλου, αυτή ήταν μια κατεύθυνση την οποία υπέδειξε ο ίδιος και τα άλλα μέλη του Ιδρύματος, ανακοινώνοντας προ διετίας ότι λόγω πολλών προβλημάτων, κυρίως με τη νομοθεσία περί των Ιδρυμάτων, υπήρχε αδυναμία αξιοποίησης αυτής της περιουσίας και έτσι η προσφορότερη λύση ήταν η περιουσία του Ιδρύματος και κυρίως τα κτίρια του συγκροτήματος των Καπναποθηκών να περάσουν στην ιδιοκτησία του Δήμου Αγρινίου.  

«Εύχομαι η Δημοτική Αρχή να αξιοποιήσει σύντομα την παραπάνω  περιουσία, σύμφωνα και με την απόφαση του Δ. Σ. του Ιδρύματος και όσων ορίζονται στο ανωτέρω Προεδρικό Διάταγμα και σ’ αυτή την κατεύθυνση είμαστε στην διάθεσή της να βοηθήσουμε» ανέφερε σε δήλωσή του ο Π. Μοσχολιός ευχαριστώντας παράλληλα «τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος, καθώς και τα μέλη της οικογένειας Παπαστράτου για τη συνεργασία που είχαμε και την καθοριστική συμβολή τους στην εξέλιξη αυτή».

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Θ.Μωραΐτης: Ο Μητσοτάκης θα συνεχίσει τα διαγγέλματα με παραμύθια όπως “το τελευταίο μίλι προς την ελευθερία”;

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr