ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΠ. Μοσχολιός «Περήφανος γιατί μαζί μου συντάσσονται άνθρωποι από όλους τους πολιτικού χώρους»

Π. Μοσχολιός «Περήφανος γιατί μαζί μου συντάσσονται άνθρωποι από όλους τους πολιτικού χώρους»

Με ομιλίες σε Παπαδάτες, Γαβαλού και Ματαράγκα, συνέχισε την προεκλογική δραστηριότητα χτες το απόγευμα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία», Παύλος Π. Μοσχολιός, συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους και προέδρους τοπικών κοινοτήτων, καθώς και από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικού συμβούλους της παράταξής του.

Και στις τρεις ομιλίες του κ. Μοσχολιού οι κάτοικοι τον υποδέχτηκαν θερμά, δείχνοντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.
Μέσα σε πρωτόγνωρες οικονομικές συνθήκες που έσπρωξαν τους πολίτες στην αβεβαιότητα και έφεραν την Αυτοδιοίκηση σε δεινή θέση, όχι μόνο κρατήσαμε βιώσιμο και εύρωστο οικονομικά το δήμο αλλά καταφέραμε να υλοποιήσουμε το σύνολο σχεδόν του προγράμματός μας τόνισε ο κ. Μοσχολιός.
«Αξιοποιήσαμε με τον καλύτερο τρόπο τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα και ειδικότερα το ΕΣΠΑ υλοποιώντας ένα κολοσσιαίο πρόγραμμα 162 εκατομμυρίων ευρώ. Η Μακρυνεία ωφελήθηκε τα μέγιστα από αυτό το πρόγραμμα και μέσα σε μόλις τρία χρόνια κατορθώσαμε να λύσουμε ζητήματα που χρόνιζαν για δεκαετίες όπως η ύδρευση, η αποχέτευση και ο περιμετρικός δρόμος.
Πρόκειται για τρία μεγάλα έργα που δίνουν αναπτυξιακή προοπτική και αναβαθμίζουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων της».
Ο κ. Μοσχολιός υπενθύμισε ότι η Δημοτική Αρχή έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα  την επίλυση του αρδευτικού εξασφάλισε χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, όμως το Υπουργείο ανέθεσε τη δημοπράτηση του έργου στην Περιφέρεια λόγω αρμοδιότητας.
«Προτεραιότητά μας είναι στο νέο ΕΣΠΑ να διεκδικήσουμε και να εντάξουμε έργα για ένα ολοκληρωμένο αρδευτικό δίκτυο για τα 25.000 στρέμματα της περιοχής γιατί χωρίς πρωτογενή τομέα δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προγράμματα και τις θέσεις των άλλων συνδυασμών που φιλοδοξούν να διοικήσουν τον Δήμο Αγρινίου:
«Καλώ και τους υπόλοιπους υποψηφίους να καταθέσουν τα δικά τους προγράμματα και όχι να αντιγράφουν την τελευταία στιγμή το δικό μας πρόγραμμα μέχρι και το τελευταίο κόμμα, όπως συνέβη με έναν εξ αυτών. Για να καταθέσεις πρόγραμμα πρέπει να την γνωρίζεις μια περιοχή, να μιλήσεις με τα στελέχη σου σε αυτήν και όχι να εμφανίζεσαι μια στο τόσο σε ένα δήμο, τον οποίο μάλιστα πολέμησες ώστε να μην έχει τη σημερινή του μορφή.
Ομοίως δεν μπορείς να προτείνεις έργα σαν το αρδευτικό, όταν ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο επί 3,5 χρόνια, έχοντας και την αρμοδιότητα, να μην έχεις καταθέσει την παραμικρή πρόταση για το θέμα», ανέφερε ο δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία.
Ο κ. Μοσχολιός έκανε λόγο για το όραμα, τους στόχους και τη γνώση που έχει ο συνδυασμός του, με μια σύνθεση από νέους ανθρώπους που πρώτη φορά ασχολούνται με τα κοινά αλλά και πολλούς έμπειρους στην Αυτοδιοίκηση που συντάχθηκαν σε μια παράταξη για ένα βιώσιμο, λειτουργικό, σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr