Π. Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σχολίασε τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την εισαγγελική έρευνα για την εταιρεία του στις…

5920193-scaled-1

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σχολίασε τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την εισαγγελική έρευνα για την εταιρεία του στις ΗΠΑ, μέσω της οποίας δάνεισε χρήματα για την πληρωμή εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Κασσελάκης αντί να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα πολύ σοβαρά ερευνούν οι εισαγγελικές αρχές, ύστερα και από τις καταγγελίες του πρώην οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, προέβη σε μία ευθεία επίθεση στη Δικαιοσύνη και την ίδια στιγμή αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news και του τοξικού λόγου που εξέφρασε το κόμμα του τα τελευταία χρόνια. Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά αν νομίζει ότι καταφεύγοντας στην τοξικότητα θα αποφύγει τις απαντήσεις, κάνει μεγάλο λάθος» ανέφερε στην δήλωση του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.

Πηγή: ertnews.gr