Π. Μαρινάκης: Καμία έκπληξη για τον Π. Πολάκη για την επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική της στοχοποίησης και των προγραφών

 Για «επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική στοχοποίησης και των προγραφών» κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλου Πολάκη κατά…

marinakis_pavlos-scaled-3

 Για «επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική στοχοποίησης και των προγραφών» κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλου Πολάκη κατά του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή.

Όπως επισημαίνει ο κ. Μαρινάκης, «ακολουθώντας τη συνήθη πρακτική του, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ προέβη, για μια ακόμα φορά, σε προγραφές, αυτή τη φορά σε βάρος του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή, επειδή ενοχλήθηκε από το σκίτσο του.

Η επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική της στοχοποίησης και των προγραφών δεν προκαλεί, δυστυχώς, καμία έκπληξη για τον εν λόγω Βουλευτή».

Και υπογραμμίζει: «Το γεγονός, όμως, ότι δεν υπάρχει καμία επίπτωση για εκείνον, ή έστω κάποια αντίδραση καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αρχηγό του, υποδηλώνει την ανοχή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε αυτές τις πρακτικές, η οποία, τελικά, μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή».

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη

Πηγή: ertnews.gr