ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΠ. Κουρουμπλής: Να διερευνηθούν ευθύνες για θανάτους Covid-19 εκτός ΜΕΘ θα ζητήσει με μηνυτήρια αναφορά

Π. Κουρουμπλής: Να διερευνηθούν ευθύνες για θανάτους Covid-19 εκτός ΜΕΘ θα ζητήσει με μηνυτήρια αναφορά

Π. Κουρουμπλής: Να διερευνηθούν ευθύνες για θανάτους Covid-19 εκτός ΜΕΘ θα ζητήσει με μηνυτήρια αναφορά

Αύριο, Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 10πμ, ο ανεξάρτητος βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας και πρώην υπουργός, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, θα επισκεφθεί την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, όπου και θα συναντηθεί με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρο Ντογιάκο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, ο κ. Κουρουμπλής θα καταθέσει τη μηνυτήρια αναφορά για την οποία είχε δεσμευθεί δημόσια, προκειμένου να διερευνηθούν οι ευθύνες για τυχόν πράξεις και παραλείψεις, συνέπεια των οποίων υπήρξε η άδικη απώλεια χιλιάδων ανθρώπινων ζωών από τη νόσο covid -19 εκτός ΜΕΘ στα νοσοκομεία.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο όντας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα – Λύτρα, ο κ. Κουρουμπλής είχε υποστηρίξει ότι με την πολιτική της κυβέρνησης «δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι».

Ο βουλευτής αιτιολογώντας τη θέση του, στη συνέχια, είχε υπογραμμίσει ότι δεν είπε σε κανέναν ότι είναι δολοφόνος αλλά ότι οι πολιτικές που ασκούνται είναι δολοφονικές, και πως τα λεγόμενά του αποτελούσαν μια “κραυγή αγωνίας” διότι πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι εκτός ΜΕΘ. “Πεθαίνουν άδικα άνθρωποι, ναι ή όχι; Αυτό είναι το επίδικο” είχε σημειώσει.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ