ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΠ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας: Κλειστές οι σχολικές μονάδες με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα

Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας: Κλειστές οι σχολικές μονάδες με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα

Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας: Κλειστές οι σχολικές μονάδες με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα

H Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ανακοίνωσε πως κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες τη Δευτέρα και την Τρίτη, 24 και 25 Ιανουαρίου 2022, με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη, Μαρίας Σαλμά.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεργασία με τους Δήμους και τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, με γνώμονα τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν και την αδυναμία τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων στις σχολικές αίθουσες (ανοικτά παράθυρα) λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, αλλά και των προβλημάτων που μπορεί να δημιουργηθούν κατά τις μετακινήσεις εκπαιδευτικών και μαθητών, λόγω παγετού, ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες.
Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό από το Υπουργείο Παιδείας, στις σχολικές μονάδες που θα παραμείνουν κλειστές, θα γίνει τηλεκπαίδευση.
«Λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες και την ανάγκη προστασίας εκπαιδευτικών και μαθητών, αποφασίσαμε σε συνεργασία με τους αρμόδιους τοπικούς φορείς να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία μας για δύο μέρες. Η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας θα βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση και σε ετοιμότητα για οτιδήποτε χρειαστεί» δήλωσε η κ. Σαλμά.

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: 12ο εργαστήρι με θέμα: “Η τέχνη της πηλοπλαστικής”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ