ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΟύτε οι απινιδωτές στα σχολεία είναι καλό μέτρο!

Ούτε οι απινιδωτές στα σχολεία είναι καλό μέτρο!

Ούτε οι απινιδωτές στα σχολεία είναι καλό μέτρο!

Ούτε οι απινιδωτές στα σχολεία είναι καλό μέτρο!

Ότι ζούμε σε έναν παράξενο καιρό όπου ο καθένας μπορεί να σηκώσει κι ένα προσωπικό “αντάρτικο” και να ανακαλύψει μια παγκόσμια συνωμοσία στο οτιδήποτε, αυτό είναι γνωστό.

Εδώ θα γίνουμε μάρτυρες το αμέσως επόμενο διάστημα δηλώσεων και δράσεων που θα μας εξηγούν ότι όντως τελικά δεν υπήρξε η πανδημία και μας έκλεισαν στο σπίτι μας τσάμπα!

Εδώ πεθαίνει ένας 33χρονος σχετιζόμενος με ουσίες προχθές και οι μισοί… χαροκαμένοι Σέρλοκ Χολμς στα σχόλια αναρωτιούνται αν είχε εμβολιαστεί!

Εδώ θα κρυώσουν τον χειμώνα και θα φταίνε πάλι οι φιλελεύθερες δημοκρατίες που είναι κορόιδα των απολυταρχικών καθεστώτων κι όχι αυτά τα καθεστώτα!

Τέλος πάντων, ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας μια πολύ αξιέπαινη πρωτοβουλία: το επόμενο διάστημα όλο και περισσότερα σχολεία θα διαθέτουν απινιδωτή και τα παιδιά θα εκπαιδεύονται στην χρήση του. Τι πιο κοινωνικό και εκπαιδευτικό;

Κι όμως, στην παλαβή χώρα όπου όλοι είναι με ένα φλάμπουρο στο χέρι, άρχισαν οι υποψίες των… υποψιασμένων!

Τι ήθελαν να το ανακοινώσουν σχολεία στην Κέρκυρα και στην Θάσο; Ημίτρελοι άρχισαν να αναρωτιούνται σαν κλώνοι του Τραμπ “τι τους θέλουν τους απινιδωτές τα παιδιά, ε;”, “όλα αυτά γίνονται από τα εμβόλια και την πείνα ε;”. Και άλλα παρόμοια.

Η περίπτωση να μαθαίνουν τους νέους εύχρηστους απινιδωτές για να οι νέοι βοηθάνε κόσμο ή η περίπτωση στα σχολεία να υπάρχουν και δάσκαλοι και καθηγητές και γονείς, ούτε που τους περνάει από το μυαλό!

Η βλακεία παλιά ήταν ένα ντεσαβαντάζ. Τώρα πια είναι άποψη!

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Κι όμως ο Γεραπετρίτης έχει δίκιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ