ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟύτε κάμερες θα μπουν, ούτε τα δικαστήρια θα γίνουν γρηγορότερα…

Ούτε κάμερες θα μπουν, ούτε τα δικαστήρια θα γίνουν γρηγορότερα…

Ούτε κάμερες θα μπουν, ούτε τα δικαστήρια θα γίνουν γρηγορότερα…

Στην τριτοκοσμική πολιτικά Ελλάδα ένα πρόβλημα που συμβαίνει κάθε χρόνο, εμφανίστηκε και φέτος, καθώς άγνωστοι έκλεψαν μπάλες από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα της Αθήνας.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήθηκε στην Κλαυθμώνος έμεινε… μισόγυμνο, καθώς από τη μέση και κάτω έλειπαν οι μπάλες που το στόλιζαν. Κι αυτό δεν συνέβη επειδή ξέχασαν να το στολίσουν, αλλά επειδή άγνωστοι κλέβουν τα στολίδια που βρίσκονται σε χαμηλότερο ύψος και μπορούν να τα πιάσουν. Μετά από κάποια ώρα, στις κεντρικές λεωφόρους των μεγάλων πόλεων στην Ελλαδάρα βγαίνουν τα Ορκ και “παίρνουν” ότι μπορούν!

Η απάντηση είναι φυσικά οι κάμερες. Είναι ο σύγχρονος τρόπος για την αποτροπή της χαμηλής κλίμακας εγκληματικότητας στους δημόσιους χώρους. Όμως στην Ελλάδα αυτό δεν γίνεται…
Διότι οι ιδεολογικοί βιαστές της κοινωνίας δεν το επιτρέπουν, το θεωρούν… ρουφιανιά βρε παιδί μου, πώς να το κάνουμε; Εκείνοι ήταν πάντα αγωνιστές, δημοκράτες, με τα δικαιώματα, δεν τις αντέχουν τις κάμερες!

Τα ίδια και με την Δικαιοσύνη. Ένα τεράστιο νομοσχέδιο φέρνει ο Φλωρίδης που φαίνεται να το είχε μελετήσει από παλιά. Στόχος να μην αργεί η Δικαιοσύνη, γιατί τότε παύει να είναι Δικαιοσύνη.

Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι θα το επιτρέψουν οι ίδιοι ιδεολογικοί βιαστές που κάνουν κουμάντο παντού; Όχι φυσικά.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Το μπούλινγκ που δέχονταν οι “νοικοκυραίοι” τώρα γίνεται εσωτερικά στον ΣΥΡΙΖΑ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ